NOVOSTI

30-DNEVNI DETOKS PROGRAM

30-dnevni program čišćenja organizma je za svakoga ko želi da u potpunosti promjeni i unaprijedi svoje fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje. Ovaj program je za sve one koji žele promjene na bolje u svom životu.

Poslje 30 dana bićete fizički, emocionalno i duhovno druga osoba, jedna nova, zdrava osoba. Garantirano!

30 dnevni detoks:

ČISTI i DETOKSICIRA sve glavne organe za snažnije i blistavo zdravlje

Pomaže u GUBITKU KILOGRAMA i POVEĆANJU ENERGIJE I VITALNOSTI

SPRIJEČAVA zdravstvene probleme prije nego nastanu

Kako djeluje

30-dnevni detoks program sastoji se prvenstveno od čiste vode, svježeg soka i sirove hrane. Ono što program čini jedinstvenim – snažnim detoksikansom, pojačivačem zdravlja i programom koji mijenja živote – je dodatak hranjivih biljnih formula koje jačaju imunitet i izbacuju toksine. Slijedi kratak opis sadržaja 30-dnevnog detoksa, kako djeluje i zašto je važan za sve koji žele postati i ostati zdravi.

Super Hrana Plus u krvotok ubacuje velike količine vitamina i hranjivih tvari koje povećavaju energiju, vitalnost i snagu. Velike količine tih tvari u krvi daju vam više energije i štite zdravlje.

Program 5-dnevnog čišćenja crijeva potiče redovitu, zdravu i potpunu probavu, nužnu za vaš organizam. Uklanja stare nagomilane otrove i otpadne tvari iz crijeva, daje vam više energije, pomaže da se osjećate laganije i da imate ravniji trbuh.

Program 5-dnevnog antiparazitnog čišćenja jetre pročišćava i detoksicira jetru i žučni mjehur, uklanja strane tvari i mikroorganizme, štiti stanice jetre, pomaže razgraditi i ukloniti nataložene tvari te čisti i detoksicira krv. Zdrava jetra vas također štiti od dva glavna uzroka smrti: srčanih bolesti i karcinoma.

Program 5-dnevnog čišćenja bubrega pročišćava i detoksicira bubrege i mjehur, razgrađuje i ćisti bubrežni talog, održava normalan krvni tlak, povećava apsorpciju hranjivih tvari i još puno, puno toga.

Echinacea plus pobuđuje vaš imunosni sustav. Stimulira i poboljšava cijeli organizam i doslovno povećava broj imunosnih stanica u vašem organizmu i krvotoku.

To je najbolja napadačka snaga i zaštita za svakoga tko pokušava živjeti dobro u svijetu punom zagađenja, stresa i hrane upitne kvalitete.

Ako se želite osjećati bolje nego godinama prije i imati više energije, možda se čak osjećati najbolje nego ikad u životu, ovaj program je za vas!

Nakon tri desetljeća provedenih u mojoj klinici, znam što budućnost nosi većini vas i vijesti nisu dobre. Zato vas molim da me poslušate. Ako ste u srednjim godinama života, sada je vrijeme da zastanete i pogledate se u ogledalo. Nemojte si dozvoliti sporo, ali sigurno propadanje. STANITE! Umjesto toga učinite nešto posebno, zacrtajte novi put, izađite iz rutine i posvetite se tome da ŽIVITE DULJE i provedete ostatak života SRETNIJI i ZDRAVIJI!

30-dnevni detoks program je uistinu moćan program koji mijenja živote. On je za ljude koji žele napraviti veliku promjenu u svom životu, izgubiti tjelesnu težinu, spriječiti oboljenja, stvarati snažno zdravlje i stvoriti sjajan novi stav i polet prema životu.

Ne gubite nadu! Ovaj program daje rezultate koji mijenjaju život!

30-dnevni detoks program sastoji se od:

SUPERHRANA PLUS                           2x     700kn
PETODNEVNI DETOKS CRIJEVA      2x     800kn
PETODNEVNI DETOKS JETRE                   360kn
PETODNEVNI DETOKS BUBREGA             360kn
ECHINACEA PLUS                              2x      240kn
———————————————————————-
UKUPNO:                                                   2460,00kn

Koristiti samo u razrijeđenom obliku prema doziranju.

Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25°C.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života koji je naveden u nastavku.Obratite se Vašem liječniku ili ljekarniku prije nego uzmete 30 DNEVNI PROGRAM ČIŠEĆNJA ORGANIZMA .