NOVOSTI

5 dnevni program čišćenja Jetre-žučne vrečice i krvi

Zašto je uopče potrebno čišćenje jetre i žućne vrečice?

ciscenje-jetre-namirniceJetra je najizdržljiviji organ u vašem tijelu. Ona obavlja mnogo različitih funkcija,više od bilo kog drugog organa. Ono što znamo je da ona stvara glukozu, jedinu kemikaliju koja nam daje čistu energiju. Stvara enzime koji neutraliziraju otrove u vašoj krvi. Stvara hormone, razbija masnoću, ubija bakterije i viruse, sintetizira proteine i skladišti sve; od imunih stanica do željeza i vitamina A, B12 , D, E, K itd. Sve što jedete i pijete je probavljeno i putuje od crijeva, kroz portalnu venu, najprije do jetre. Sve što uđe u vaša usta mora prvo proći kroz jetru, i kroz njene mnogobrojne bezopasne provjere, prije nego što uđe u krvotok kako bi nahranio svaku stanicu u tijelu. Jedna od najvažnijih funkcija jetre je da proizvodi enzime i brojne druge kemikalije koje neutraliziraju i čine bezopasnim sve štetne i otrovne supstance u hrani, vodi i zraku.

Nijedna bolest se ne pojavljuje preko noći. Bolesti srca, rak  skoro sve bolesti se razvijaju mjesecima, pa čak i godinama, nakon što jetra prestane čistiti tjelo. To je njen posao. 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, svake sekunde, neprekidno jetra čisti vašu krv. Njen posao je da uhvati, očisti, neutralizira, onesposobi, ubije i eliminira sve što ste udahnuli, unijeli ili upili, a što bi moglo naštetiti vašem tijelu. Bakterije, gljivice, virusi, paraziti, stari ostaci farmaceutskih lijekova, alkoholna pića, stara dotrajala crvena krvna zrnca, kancerogena isparenja iz plastike, toksične kemikalije iz domaćinstva, pesticidi, insekticidi, konzervansi, kemijski dodaci u hrani na vašem tanjuru, prirodni ili umjetni toksini, predstavljaju supstance s kojima se jetra bori. Postoji doslovno milijun toksičnih tvari koje cirkuliraju u krvotoku i povrijeđuju svaku stanicu vašeg tijela. Kad jetra ne bi neprekidno uklanjala ove toksične otrove, umrli bismo za nekoliko sati!

Očuvanje jetre čistom i zdravom uistinu će pomoći vašem srcu. Jedna od glavnih funkcija jetre je održavanje balansa između količine masnoće i kolesterola u krvi. Previše masnoće u krvi uzrokuje da krv postaje gušća, što uzrokuje visoki krvni tlak. Čišćenjem jetre potičete njezinu učinkovitost, masnoća i kolesterol u krvi će se vratiti u početnu ravnotežu, olakšavajući pritom pritisak na srce.

U 5 DNEVNI PROGRAM ČIŠĆENJA JETRE I ŽUČNE VREČICE JE UKLJUČEN :

JEDAN ČAJ ZA DETOKSIKACIJU  JETRE – (200g)

Djelovanje: Đumbir, kardamom, komorač, cimet, crni papar i klinčić poznati su kao klasično bilje za probavu i dio su prirodne  medicine već stoljećima. Kardamom, korijen maslačka, korijen čičak i kora naranče, svi oni stimuliraju jetru i potiču ju da izlučuje više žuči. Maslačak, čičak, preslica i peršin su diuretici. Borovica i list medvjetke također su sredstva za dezinfekciju mokraćnog sustava. Unutarnja kora taheba imunološki je stimulans, a sladić umiruje i ozdravljuje probavni trakt.

Čaj za čišćenje ima brojne blagodati po zdravlje. To je u pravom smislu riječi višenamjenski biljni tonik. Iznimno je snažan stimulans, naročito za želudac, jetru kao i probavnu stranu gušterače.Također čisti kožu i pročišćuje krv, jetru i žučni mjehur i savršen je čaj koji se koristi nakon ispiranja jetre, kao dio 5-dnevnog programa čišćenja JETRE. Potiče vašu jetru da proizvodi više žuči, a potom ispire žuč i masti koje zagušuju jetru i žučni mjehur.

Sastojci: Korijen maslačka(Taraxacum officinale), Kardamon(Elettaria cardamomum), Crni papar, Sladić(Glycyrrhiza glabra), Borovica(Juniperis monosperma), Đumbir(Zigiber officinale), Cimet(Cinnamomum zeylanicum), Medvjetka(Arctostaphylos uva ursi), Klinčić(Syzygium aromaticum), Komorač(Foeniculum vulgare), Kora organske naranče, Preslica(Equisetum arvense),Korijen čička(Arctium lappa), Korijen peršina(Petroselinum crispum), Tahebo(Tabebuia impetiginosa).

JEDNA ANTIPARAZITNA TINKTURA JETRA I ŽUČ – Biljna formula za čišćenje i jačanje jetre i žučne vrećice (60ml)
Djelovanje: Ublažava upalu i zalječuje oštećeno tkivo
jetre.Sadrži jake gorke supstance zvane alkaloidi,uključujući tu i berberin koji stimulira rad jetre, žučne vrećice i protok žuči. Hrani jetru fitokemikalijama i hranljivim sastojcima,snažan antelmintik (uništava parazite).Stimulira protok krvi kroz jetru i žučnu vreću, ali i stimulira mišićne kontrakcije nadolje cijelog digestivnog trakta.Ubija sve parazite, viruse, bakterije, gljivice i SVE što se nalazi u jetri, ili što iz nje izlazi.Pomaže da se iz digestivnog trakta odstrani sve što ispusti jetra i žučna vreća, i ublažava nadimanje, grčeve, mučninu, loše  probave , žgaravicu i ostalo, koji mogu biti prisutni tijekom čišćenja jetre i žučne vrećice.

Sastojci: Sikavica(Silybum marianum), Srčenik(Gentiana macrophylla),  Korijen maslačka(Taraxacum officinale), Komorač(Foeniculum vulgare), Pelin(Artemisia absinthium),Češnjak(A. sativum), Đumbir(Zigiber officinale), Crni orah(Juglans nigra),Atričoka (Cynara cardunculus),Čaparal(Larrea tridentata), Mahonija (Mahonia aquifolium)

JEDNA TINKTURA DETOKS  – Biljna formula za čišćenje organizma I krvi (60ml) 
Djelovanje: Prema farmakološkim priručnicima, Chaparral sadrži nordihidrogvajaretinsku(Nordihydroguaiaretic acid) kiselinu. Prema Merck Indexu (jedna od najuglednijih medicinskih kemijskih knjiga na svijetu), ova kiselina iz Chapparrala navedena je kao antioksidans s terapijskom kategorijom protiv tumora – agens koji sprječava razvoj, rast i profileraciju malignih stanica (prema enciklopedijskom medicinskom rječniku Taber). Ovo je iznimno snažna formula za čišćenje koja pročišćuje nakupljene toksine i otrove iz tijela u krvi, masnoći i stanicama.Čisti nagomilane toksine iz  limfnog sustava i kože, poboljšava izgled kože i tena.

Sastojci: Crvena djetelina(Trifolium pratense),Čaparal(Larrea tridentata),Ljutić(Hydrastis canadensis),Sok od češnjaka(A. sativum), Lobelija(Lobelia inflata), Ljuta paprika( C. annuum),Mahonija (Mahonia aquifolium),Korijen čička(Arctium lappa),Štavelj(Rumex crispus),Vinobojka(Phytolacca decandra).

JEDNO PAKIRANJE SUPER HRANE 100 g

Djelovanje:Spirulina je jedna od najboljih prirodnih 70% do 80% proteina, te je jedan od najbogatijih izvora beta-karotena na svijetu.Chlorella je bogata spektrom vitamina, minerala, karotenoida, esencijalnih masnih kiselina, aminokiselina i stotinama mikronutrijenata, s tragovima elemenata i prehrambenih spojeva. Također ima 38 puta više proteina nego soja.Mješavina cikle i list špinata odličan je način da se preplavi krv koncentriranom prehranom. Oboje obnavljaju i ponovno aktiviraju crvene krvne stanice, željezom i hranjivim tvarima bogate krv.Lucerna, ječmena trava i pšenična trava, sadrži zapanjujuću količinu vitamina i minerala. Dramatično povećavaju razinu energije, poboljšuju probavu, a također blago pročišćuju i detoksificiraju tijelo, te su bez glutena.Acerola trešnja je najbogatijih izvora 100% prirodnog vitamina C kompleksa na svijetu, sadrži cijele biljke bioflavonoids, hesperidin, rutin, anthocyanins i druge prirodno esencijalne kofaktore.Šipak je odličan izvor vitamina C, također sadrži prirodno, izuzetno važan vitamin C kompleks hranjive tvari poput bioflavonoida, hesperidina i rutina.

Zapamtite, ne radi se toliko o količini koju ćete unijeti, već koliko asimilirate u krvi, gdje vam je potrebna. Bilo kada, bilo gdje,  kako bi dobili neposredan poticaj. SuperHrana Plus dolazi iz jednostaničnih biljaka, što znači da se asimilira u krvotok i stanice, gdje vam je potrebna za prehranu, u manje od 10 minuta. Rezultat toga je da vam SuperHrana Plus energiju vraća jako brzo!

Sastojci: *Alga spirulina,*Plavo-zelena alga AFA,Alga klorela(razbijena stanična stijenka),*Pšenična trava,*Dulse morska trava*Ječmena trava,*Alfaalfa trava,*Kora limuna,*Kora naranče,*Špinat,*Cikla,Neaktivni prehrambeni kvasac saccharomyces cerevisiae,*Acerola trešnja,*Šipak.*iz organskog uzgoja