NOVOSTI

EHINACEA ZA DJECU (60ML)

                                       Najučinkovitija stimulacija imunološkog sustava za djecu!

Čuva djecu ZDRAVOM i JAKOM

JAČA Vaše prirodne imunološke obrambene mehanizme protiv prehlada i gripe

Ima odličan OKUS

PODRŽAVA i ŠTITI rastući imunološki sustav

Kako djeluje

Dječja Echinacea djeluje na dva glavna načina. Prvo, Echinacea je znanstveno dokazana da značajno povećava broj imunih stanica u Vašem tijelu, poput makrofaga, ubojitih T stanica, B stanica, granulocita i važnih imunih kemijskih tvari koje se bore protiv infekcija i bolesti. Drugo, stimulira ove imune stanice na razinu povišene aktivnosti. Echinacea također značajno povećava fagocitozu-sposobnost Vaših bijelih krvnih stanica da uništavaju štetne mikroorganizme poput bakterija, virusa i gljivica. Ovi će Vam procesi pomoći da se borite s infekcijama i bolestima učinkovitije, a također će Vas zaštiti od budućih „napada“ i bolesti.

Doziranje za djecu

Djeca se značajno razlikuju u visini i težini. Jedan petogodišnjak se može jako razlikovati od drugog. Na kraju, želimo prilagoditi njihovu dozu prema tome koliko njihov metabolizam može podnijeti. Najsigurniji način za to je doziranje prema njihovoj težini.

Doziranje je otprilike 1 kap na kilogram tjelesne mase.

Zapamtite, djeca su veoma pametna, stoga ne zaboravite učiniti biljnu medicinu zabavnom. Radeći biljni sladoled na štapiću ili održavanje „čajanki“ će napraviti mnogo za umirivanje njihove tjeskobe i brzo ih dovesti do oporavka!

Djelovanje:Pomaže tijelu da stvori veći broj obrambenih krvnih stanica, to jest, povećava broj T-stanica, pojačava proizvodnju i aktivnost makrofaga (njihovu sposobnost za uništavanjem stranih tijela), stimulira lučenje interferona i interleukina I,  štiti stanice od napada stranih tijela.Najbolja formula za jačanje imuniteta, naročito kod najtežih oboljenja.Ehinacea je dobra protiv prehlade, gripe i groznice, kao i sve vrste infekcije, upale i otoka. Ljekovito djeluje protiv svakog otrovnog ugriza. Može se primjenjivati i izvana. Najbolja formula za jačanje imuniteta.

Sastojci: Ehinacea(Echinacea angustifolia korijen i Echinacea Purpurea sjeme ).

Related Posts