NOVOSTI

USTA (30ML)

Čudotvorac za vaše zube i desni!

• DEZINFICIRA i UBIJA klice i bakterije u cijeloj usnoj šupljini

• POBOLJŠAVA cirkulaciju u području zuba i desni, te smanjuje upalu

• OSVJEŽAVA dah i SMANJUJE bol u zubu

Način rada

Bio eterično ulje čajevca djeluje antifungalno i kao antibakterijsko sredstvo, koje se koristi za prevenciju infekcija u stomatologiji širom svijeta. Korijen echinacee ima slično djelovanje kao i ulje čajevca, te se koristi kao oralni antiseptik.

Mirika i kora hrasta, su dva najmoćnija biljna astringentna danas poznata. Botanički astringenti zaustavljaju krvarenje desni, smanjuju upalu te vežu i zatežu tkivo. Koristili su se stoljećima kako bi zaustavili krvarenje nakon izvlačenja zuba, te također kako bi zategli i zatvorili rupu.

Ljuta paprika podržava zdravu cirkulaciju zubi i desni, što potiče bržu regeneraciju. Ulje čajevca također kamuflira ljutinu paprike , ali ne i njihovo djelovanje.

Suvremena prehrana, junk food, šećer i nedovoljno cjelovitih žitarica u prehrani, uzeli su svoj danak kada je riječ o našim zubima..

Ako se redovito koristi, ova formula može pomoći u regeneraciji te ojačati zube zatezanjem desni, smanjenjem upale i zaustavljanjem krvarenja. Ova formula je antibakterijska i antifungalna, te će uništiti oralne infekcije već prilikom samog kontakta..

Djelovanje: Umrtvljuje bol u zubu,dezificira usnu šupljinu, zateže desni i odlično pomaže u naprednom stadiju paradontoze.

Sastojci:Ehinacea(Echinacea angustifolia),bio etrično ulje čajnog drveta , Mirika(Myrica cerifera), Hrast(Quercus alba),Ljuta paprika(c.annum),bio etreično ulje paprene metvice.