NOVOSTI

ŽELUDAC (60ml)

Umiruje  bilo koji probavni problem!

ODMAH ZAUSTAVLJA vjetrove i želučane smetnje

OTKLANJA neugodu koja se ponekad javlja prilikom putovanja i kretanja

OSVJEŽAVA dah

ODLIČAN za djecu sa osjetljivom probavom

Način djelovanja

Korijen đumbira, sjeme komorača i menta sadrže esencijalna ulja koja su prema medicinskim tekstovima, pa čak i Merckovom indeksu, terapeutska sredstva protiv nadimanja. To znači da stimuliraju probavni sustav,te opuštaju želudac, čime potiču probavu i pomažu kod ublažavanja plinova u probavnom traktu. Đumbir trenutno smanjuje želučane smetnje i neugodu, dok je menta učinkovit gastro relaksant i sedativ.

Zašto vam je potreban

Ovo je sjajna formula ukoliko se usred noći probudite sa refluksom kiseline, lošom probavom i žgaravicom. Uzmite par kapljica ove formule u maloj količini vode, i vaše će probavne smetnje nestati za 5 minuta Zatim se vraćate snovima.

Nakon izlaska u restoran na obrok koji će vam na želdac pasti kao stijena, ova će formula biti Božji dar. Čak možete dodati nekoliko kapi u šalicu vruće vode i napraviti ukusan probavni čaj. Također, kada putujete, ovo je najbolja  formula za smetnje povezane sa kretanjem.

Sastojci: Đumbir(Zigiber officinale), Komorač(Foeniculum vulgare), Metvica(Menta x piperita),bio eterično ulje paprene metvice(Menta x piperita).

Related Posts