NOVOSTI

DUBOKO TKIVO KREMA I ULJE

DUBOKO TKIVO  – ULJE(30G) ILI KREMA(30ML)

UMANJUJE MIŠIĆNU BOL, UPALU I UKOČENOST!

Oporavak nakon treninga, lokalni tretman, poboljšavanje cirkulacije, smanjivanje boli i upale

UMIRUJE vaše mišiće sa čudesnom, duboko-prodirujućom formulom

UNAPRJEĐUJE cirkulaciju na bolne mišiće, tetive, ligamente i kosti SMANJUJE bol i upalu

KAKO DJELUJE

Utrljajte na sljepoočnice za glavobolju, ili na glavu ili grudi za začepljenje. Upotrijebite za zaustavljanje svrbeži i boli od ugriza komaraca ili uboda pčela – popis je gotov beskrajan. Sve što možemo reći jest, probajte pa ćete vidjeti na što mislimo. Onaj dvo-tjedni oporavak će trajati samo par dana. Sljedeće jutro ćete vidjeti nevjerojatno izlječenje koje se dogodilo.

Zimzelenovo ulje, botanički mentol i habanero papričica su slavni za smanjenje upale, smanjivanje boli i povećavanje cirkulacije, što sve unaprjeđuje brže iscjeljenje.

Arnika, neven i kantarion su poznati po tome da uvelike ubrzavaju oporavak modrica, udarca ili bilo koje traume na tijelu i kostima.

Ovo MOĆNO ulje je nevjerojatna mješavina dviju kliničkih formula dr. Schulzea.

Prvi dio je njegovo Duboko Zagrijavajuće Ulje – moćno, prodiruće ulje koje grije, deset puta snažnije od svega dostupnog. On je upotrebljavao ovo ulje da poveća cirkulaciju i umanji ukočenost za bilo koju ozljedu mišića, tetiva, ligamenata i zglobova. Od fizičkih ozljeda, istegnuća, uganuća i ozljede kostiju, do artritisa i burzitisa, ova formula je Božji dar.

Drugi dio je njegovo Duboko Tkivo Oporavak Ulje (još poznato i kao Trauma Ulje) – kombinacija  biljnih ulja  svjetski poznatih po tome što uvelike ubrzavanju oporavka modrica, udaraca ili bilo kojih trauma na tijelu ili kostima.

Sastojci kreme: Zimzelen(Gaultheria procumbens), đumbir(Zigiber officinale), ljuta paprika(Capsicium annum) ,mentol, neven(Calendula officinalis), kantarion(Hypericum perforatum), gavez(Symphytum officinale),djevičansko maslinovo ulje, pčelinji vosak.

Sastojci ulja: Zimzelen(Gaultheria procumbens),Arnika(Arnica montana),Kantarion(Hypericum perforatum),Neven(Calendula officinalis),Ljuta paprika(Capsicium annum),kristali mentola ,hladno prešano maslinovo ulje.

Cijena kreme : 100,00kn (14,00 €)

Cijena ulja : 150,00kn (20,00€)

ISKUSTVO PRILIKOM KONZUMIRANJA SUPERHRANE PLUS I ULJA ZA DUBOKO TKIVO

Imam 65g. Moji osnovni zdravstveni problemi su : gubitak snage i zadihanost kod najobicnijih aktivnosti (stepenice), bolovi u kostima, migrena i mrsavost. Nedavno sam odlucio pokusati sa biljnjim proizvodima po recepturi dr Schulze i bio sam ugodno iznenadjen. Poceo sam sa superhranom plus da bih ojacao cjeli organizam a za kostobolju sam uzeo ulje sa dubinskim djelovanjem. Nakon sto sam nekoliko puta uzeo preporucenu dozu superhrane plus, uvidio sam da vise ne gubim dah  na stepenicama , da mogu brze i sigurnije hodati, a onda je grad dobio vecu kolicinu snijega cije ciscenje mi je bio naporan zahvat nakon kog sam vise dana bio posve iscrpljen  . No ovaj put,uz uzimanje  superhrane i pomocu ulja sa dubinskim djelovanjem , snijeg sam ocistio i vise dana ga cistio sa zadovoljstvom. Osim jednog zdravog umora, koji je nestao nakon objeda i odmora, nisam imao nikakvih drugih problema kao ukocenost u ledjima u slicno.

M.R.