NOVOSTI

GRLO – Biljna formula za obranu od prehlade i gripe (30ml)

 

JAČA prirodnu imunu obranu od prehlade i gripe

UKLANJA štetne mikroorganizme iz vašeg tijela, osobito tijekom zimskih mjeseci

POMAŽE grlu i krajnicima da se bolje osjećaju

Način djelovanja

Tinktura Grlo je najbolji način za obranu od štetnih mikroorganizama. U trenu hladi i umiruje grlo i krajnike! Kod prvih znakova sezonske gripe, progrgljajte i popijte tinkturu kako biste ublažili ili uklonili simptome!

NAPOMENA: KRAJNICI I ADENOIDI DIO SU VAŠEG IMUNOSNOG SUSTAVA. KADA SU NATEČENI ILI UPALJENI, TO UPUĆUJE NA PRISUTNOST ŠTETNIH MIKROORGANIZAMA I POKREĆE VAŠ IMUNOSNI SUSTAV. MODERNA MEDICINSKA LITERATURA ISTIČE VAŽNOST KRAJNIKA ZA ODRŽAVANJE IMUNITETA I PROTIVI SE TONZILEKTOMIJI (OPERACIJI UKLANJANJA KRAJNIKA).

Liječnici se slažu da gripa i prehlada počinju u sinusima i grlu. Infekcija se potom spušta na pluća i dolazi do bolesti. Ako zaustavite infekciju dovoljno rano, dok je još u vašem grlu, poštedit ćete se boli i muke. Tinktura Grlo vašem tijelu daje moć da se samo obrani od prehlade i gripe.

Sastojci: Ehinacea(Echinacea angustifolia korijen i Echinacea Purpurea sjeme ),Sok od češnjaka(A. sativum), ljuta paprika(Capsicium annum),Metvica(Menta x piperita),bio eterično ulje paprene metvice.

Related Posts