NOVOSTI

Kako spriječiti prehladu i gripu ?

 

1. IZBJEGAVAJTE BOLESNE LJUDE

Najvažniji savjet na ovoj listi. Jednostavno rečeno, ako se zarazite bit će to preko druge osobe, od njegove sline . Broj jedan način kako izbjeći zarazu jest izbjegavati zaražene osobe.

 

 

2.UDISATI ČISTI ZRAK

Držite zrak oko sebe što je moguće svježijim i čistijim. Pobrinite se da je zrak koji udišete ‘bez kapljica’ tako što ćete u svoj dom ili ured postaviti čistač zraka koji ima ionizator i HEPA filter. Dodatni način je da slobodno poprskate ‘Osvježivačem Zraka’ nekoliko puta dnevno po sobi. Čista esencijalna ulja u ovoj formuli će ubiti bakterije i viruse u kontaktu.

 

 

3.ČESTO PERITE SVOJE RUKE

U ovo doba godine vi dolazite u dodir sa više bakterijskih i virusnih ‘kapljica’ nego u bilo koje drugo doba godine. Jedini način na koji se možete zaštiti je tako što ćete prati ruke barem svaki sat, osobiti ako ste bili vani i naokolo. Sapun i voda će ubiti viruse i isprati ih, prije nego dobije priliku zaraziti vas.

 

 

 

4.DRŽITE RUKE UDALJENE OD SVOGA LICA

Zaražene ‘kapljice’ su bezopasne na vašim rukama. Ali, ako stavite svoje prste na vaš nos, oči ili usta, bakterija i virus se lako mogu prenjeti i ući u vaš gornji dišni sustav. Učestalo pranje ruku je sjajno, ali držati svoje prste podalje od vašeg tkiva sluznice je kritično.

 

 

5.ČUVAJTE TOPLINU

Svake je godine sve više znanstvenih i medicinskih izvještaja koji povezuju hlađenje tijela sa time da postajete više podložni bakterijskim i virusnim zarazama. Zato, zamotajte se i ostanite topli tamo vani. To će održati vaš imunitet.

 

 

 

 

6.VIŠE KRETANJA, SUNCA I SVJEŽEGA ZRAKA

Vaš imuni sustav ovisi o fizičkoj aktivnosti da masira i pumpa vaše bijele krvne imunološke stanice oko vašeg limfnog sustava. Nema kretanja, nema cirkulacije imunog sustava. Stoga, pobrinite se da dobijete svježega zraka i da se krećete, znojite, savinete i protegnete svoje tijelo na sat vremena.

 

 

7.UZMITE 8 SATI SPAVANJA

Mnoge studije su zaključile da manjak sna(manje od sedam ili osam sati) može i više nego udvostručiti vaše šanse da dobijete bakterijsku ili virusnu zarazu kada ste njoj izloženi, u usporedbi sa ljudima koji su imali dosljedno osam sati sna svake noći.

 

 

 

8.IZBJEGAVAJTE NEGATIVNOSTI

Izbjegavajte negativne, srdite i nefunkcionalne ljude. Pazite se emocionalno i duhovno bolesnih ljudi. Njihova negativnost utječe na vaš imuni sustav jednako učinkovit kao i bezvrijedna hrana(‘junk food’), šećer i duhan. Izbjegavajte koncentrirani negativni dovod kao što su televizijske vijesti sa svim najgorim stvarima koje su se dogodile na planeti danas.

 

 

9.PREVENTIVNA PRIRODNA MEDICINA

Najbolja preventiva tijekog razdoblja prehlada i gripe je da učinite da vaš imuni sustav radi na vrhuncu. Potaknite svoj imuni sustav i dajte mu energije da bude u pretjeranom cijelu zimu. I jedite izvrsno. Kada vaše tijelo bude trebalo podići vaš imuni sustav, imat ćete snage to učiniti.Za pojačanje imunog sustava preporučujemo da se pridržavate zdravog načina života i po potrebi uz hranu uzimate:

 

1.Super C vitamin (za djecu i odrasle) 56g Više informacija o proizvodu kliknite OVDJE

Više od 500% vitamina-C kompleksa po obroku!

  • BEZ Askorbinske kiseline, NIMALO!
  • BEZ izlučenih, izoliranih ili sintetskih vitamina!
  • BEZ glutena, BEZ šećera, BEZ soje, BEZ ičeg umjetnog !
  • Sastojci: Organske Camu camu bobice,Organska Acerola,Organska malina,Organska jagoda,Organski plod šipka,Organska kora naranče,Orgasnka kora limuna,Organski list korijandera,Organki list pešina,Organski list kelja,Organska ljuta paprika.PREDLOŽENO DOZIRANJE: 1/2 čajne žličice Super-C praha dodanog u vodu,sviježe cjeđeni sok, ili posutog na sirovu hranu, više od 500% dnevne potrebe vitamina-C.

 

 

2.Ehinacea plus (za odrasle) 100ml  Više informacija o proizvodu kliknite OVDJE

PRIRODNO NAPUNITE VAŠ IMUNOLOŠKI SUSTAV

  • JAČA Vaš imunološki sustav kako bi se bolje borio protiv bakterija, virusa i infekcija
  • POVEĆAVA broj imunih stanica i imunih kemijskih tvari u tijelu i krvi
  • NAJSNAŽNIJA i NAJUČINKOVITIJA mješavina Echinacee dostupna na tržištu
  • Echinacea Plus djeluje na dva glavna načina. Prvo, Echinacea je znanstveno dokazana da značajno povećava broj imunih stanica u Vašem tijelu, poput makrofaga, ubojitih T stanica, B stanica, granulocita i važnih imunih kemijskih tvari koje se bore protiv infekcija…