NOVOSTI

SAMOIZLJEČENJE ANEMIJE KROZ 24h

„Jedan od mojih prvih pacijenata je izgubio velike količine krvi nakon operacije. Doktori su mu htjeli dati transfuziju.Ja sam mu povratio normalne nivoe krvi u roku od 24 sata uz pomoć sokova.”
Na koji način pomaže post na sokovima?
– Hrana sadrži hranljive tvari, ali je potrebno puno vremena da
se oni razgrade. Sokovi s druge strane skoro da su poput transfuzije krvi.Za čašu soka od voća ili povrća potrebno je jako malo probave , ako je uopće i potrebno. On direktno ulazi u krvotok. Za nas su sokovi isto što i intravenozna terapija (IV) za konvencionalnu medicinu. Jedan od mojih prvih pacijenata bila je jedna žena koja je imala neku operaciju. Doktori su isjekli arteriju i došlo je do velikog krvarenja. Kada su sredili problem, ona je već bila na intenzivnoj njezi, i izgubila je ogromne količine krvi. Doktori su htjeli napraviti transfuziju. Ona se bojala toga, te joj je doktor rekao: „Vi ste jako anemični i nivo hemoglobina vam je na najnižem mogućem nivou kod žena”.
Onda je mene pitala: „Postoji li nešto što mogu preduzeti?”
I ja sam odgovorio: „Naravno”. Izvadio sam sokovnik i iscijedio nekoliko sokova od mrkve i cikle. Odnio sam ih u bolnicu i samo joj rekao: „Neka ti doktori ovo daju da piješ po cijeli dan”. Učinili su kako im je rečeno i ona je 24 sata bila na sokovima. Rekli su poslije da joj je nivo hemoglobina skočio na najvišu točku koju dostižu muškarci, ne žene, a kod muškaraca je veći nivo nego kod žena. Ovo je bila moja prva demonstracija moći sokova za izgradnju krvi. Čekajte malo. Dali ste joj da pije sokove. Kako ste joj dali kad je bila u bolnici 24 sata?
Pa i ja sam otišao u bolnicu. Iscijedio sam sokove i stavio ih u flaše od litre. Svježi sokovi od cikle, lišća cikle i mrkve.
Samo je to pila 24 sata, i ne samo da joj je nivo hemoglobina porastao, već je prešao i najvišu točku koja vrijedi za muškarce. Doktori su bili šokirani, nikada prije nisu vidjeli tako nešto. Nikada nisam svome pacijentu morao dati transfuziju ako sam pored sebe imao sokovnik. U mnogim slučajevima smo odlazili u bolnicu i tamo nosili sokovnike. U pojedinim prilikama smo dva puta dnevno odnosili svježe sokove u bolnicu.

Izvor:Liječenje neizlječivih bolesti