Opći uvjeti prodaje

Opis načina i roka isporuke proizvoda ili pružanja usluge

Sve narudžbe zaprimljene do 12.00h  radnim danom u pravilu šaljemo isti dan. Narudžbe zaprimljene iza 12.00h šaljemo sljedeći radni dan.

Pružatelj usluge GLS Croatia d.o.o. dostave pošiljke dostavlja isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka (subote, nedjelje, praznici i blagdani se ne računaju kao radni dani) u vremenu utvrđenom Općim uvjetima prijevoznika ili drugim internim dokumentima prijevoznika. U pravilu svi poslani paketi isporučuju se unutar 24 sati (1  radni dan) do 48 sati (2 radna dana) od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika pružatelja dostave pošiljaka.

Nadalje, rokovi isporuke naručene raspoložive robe za neke od HR otoka ne podliježu 24 satnom vremenu isporuke od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika tvrtke GLS Croatia d.o.o.  te variraju od otoka do otoka. Detaljni raspored dostave na otoke pogledajte na stranici Dostava na otoke.

Troškovi dostave

Za Republiku Hrvatsku dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 400 kuna.  Za naručenu robu u manjem iznosu, dostava se naplaćuje 33 kune za dostavu sa pouzećem ili bez.

Međunarodna dostava

Dostavljamo u sve države,ukoliko neka država nije navedena molimo da nam se javite na institutzadetoksikaciju@gmail.com

Slovenija 52kn

Austrija  60kn

Mađarska 50kn

Njemačka 60kn

Rumunjska 60kn

Švedska 110kn