NOVOSTI

PARAZITI U JETRI

“Jetra je najveći organ za čišćenje u tijelu. To je njen posao. 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, svake sekunde, neprekidno… jetra čisti vašu krv.Njen posao je uhvatiti, pročistiti, neutralizirati, onesposobiti, ubiti i eliminirati sve što ste udahnuli, unijeli ili upili, a što bi moglo našetiti vašm tijelu.Nijedna bolest se ne pojavljuje preko noći. Bolesti srca, rak – skoro sve bolesti se razvijaju mjesecima, pa čak i godinama, nakon što jetra prestane čistiti tijelo.Sve što pojedete i popijete je probavljeno i putuje od crijeva, kroz portalnu venu, najprije do jetre. Sve što uđe u vaša usta mora prvo proći kroz jetru, i kroz njene mnogobrojne sigurnosne provjere, prije nego što uđe u krvotok kako bi nahranilo svaku stanicu u tijelu. Jedna od najvažnijih funkcija jetre je da proizvodi enzime i brojne druge kemikalije koji neutraliziraju i čine bezopasnim sve štetne i otrovne tvari u hrani, vodi i zraku.

Ako je jetra čista i zdrava, ona sadrži milijune i milijune imunosnih stanica-makrofaga, što doslovno znači „proždrljivci.“ Ovi makrofazi pružaju pomoć pri čišćenju koje vrši jetra, ubijajući i jedući bakterije, viruse, gljivice, parazite, i svaku drugu štetnu tvar, ili kemikaliju s kojom dolaze u kontakt.

Bakterije, gljivice, virusi, paraziti, stari ostaci farmaceutskih lijekova, alkoholna pića, stara dotrajala crvena krvna zrnca, kancerogena isparavanja iz plastike, toksične kemikalije iz domaćinstva, ili pesticidi, insekticidi, konzervansi, i kemijski dodaci u hrani na vašem tanjuru, prirodni ili umjetni toksini, predstavljaju tvari s kojima se jetra bori. Postoji doslovno milijun toksičnih tvari koje cirkuliraju u krvotoku i oštećuju svaku stanicu u vašem tijelu.

Antiparazitna tinktura “Jetra-žuč

– Ispire i čisti jetru i žučnu vrećicu

– Štiti stanice jetre od oštećenja i uklanja parazite

– Čisti žučni mjehur i uklanja kamenje

– Zdrava jetra čisti vaše tijelo i spriječava bolest

Potaknite rad, očistite i zaštitite vašu jetru i žučni mjehur i uklonite parazite iz tijela.

Biljke u ovoj formuli su poznate po svojoj sposobnosti da potaknu rad, očiste i zaštite jetru i žučni mjehur, i očiste tijelo od parazita. Ljuske crnog oraha, pelin i češnjak imaju snažno antiparazitno djelovanje.

Pelin – njegova aromatična gorka esencijalna ulja imaju isti učinak kao i mahonija, ali su i snažan antihelmintik(uništava parazite).

Crni orah Uništava parazite. U svome lječilištu sam obično koristio i koru kininovca kao dodatni sastojak protiv parazita, osobito u težim slučajevima i kod parazitskih infekcija krvi, poput malarije. Liječio sam ljude svake godine koji su dobili malariju još u Drugom svjetskom ratu. Njih je ova formula izliječila.

Ako pacijent ima neku poznatu parazitnu infekciju, onda se povećava količina pelina i crnog oraha.

Češnjak Ubija sve parazite, viruse, bakterije, gljivice i SVE što se nalazi u jetri, ili što iz nje izlazi.

Vidio sam kako se češnjakom liječi rak, i izvana i iznutra, i vidio sam kako češnjak može uništiti sve bakterije, viruse, gljivice, crve i parazite, izvana i iznutra.
To je sirovi češnjak. Dakle, svi su znali da češnjak daje snagu. S druge strane, on djeluje i kao antibiotik, antibakterijski, fungicidni i antivirusni agens, i jedan je od rijetkih koji ne samo da uništava parazite, već ih i izbacuje iz tijela.

Orahova ljuska, pelin i češnjak su snažne antiparazitske biljke. Zaraza parazitima se ne može izbjeći. Jedan kubni centimetar teletine može sadržati preko 1.000 živih ličinki parazita koje čekaju da se izlegnu u vašem tijelu. Preko 65% ispitane svježe ribe imalo je toksični nivo bakterija i parazita. Piletina je još gora. Na stotine pacijenata je izbacilo crijevne parazite, plosnate crve dugačke jedan metar, a ova formula im je ubila stanične parazite. Najbolje djeluje ako se koristi zajedno sa crijevnim formulama Crijeva 1 i Crijeva 2

Formule treba koristiti ako postoji sumnja da imate parazite, ako ste imali dugu povijest problema sa crijevima, zatvor, ako jedete namirnice životnjskog porijekla, ako imate neku dugotrajnu bolest, ili neki oblik degeneracije. Ako ste bili izloženi bilo kakvim otrovnim tvarima, ili ste pili alkohol ili druga štetna pića, ova formula je za vas. Također, formula je od koristi ako imate visok kolesterol, masnoću u krvi, ili obiteljsku povijest problema sa jetrom ili žučnim mjehurom. Mnogi vjeruju da svatko tko ima rak ili loš imunosni sustav, mora imati slabu, začepljenu jetru. Čak i kad je osobi uklonjen žučni mjehur, ove biljke će biti još uvijek efikasne za čišćenje jetre i žučnog kanala.

Najefikasnije djeluje ako se uzima zajedno sa Čajem za detoksikaciju jetre
Biljke iz ove formule su poznate po tome što stimuliraju, čiste i štite jetru i žučni mjehur te izbacuju parazite iz tijela. Sikavica sadrži određene spojeve koji se vežu za stanice jetre i štite ih. Te fitokemikalije ne samo da zaliječuju ranije nanesena oštećenja jetre, već i ublažavaju upalu jetre i štite je od budućih oštećenja. Korijen mahonije, lincure, listovi pelina i korijen maslačka predstavljaju gorke biljne tonike za jetru. Ove biljke potiču probavu i jetru da izlučuje više žuči, čime se čiste jetra i žučni mjehur.”