Uncategorized

Potpuno samoizlječenje AIDS-a !!!

A.I.D.S., NESTAO!

PITANJE

Poštovani , moj je brat u siječnju otišao u bolnicu nakon što je pao i udario glavom u kuhinji.  Znali smo da nešto nije u redu kad nas je za Božić došao posjetiti s Floride. Djelovao je bolesno, ali nismo bili baš sigurni. Noću se znojio kroz odjeću, a noge su ga neprestano izdavale. Počeo je ne stizati na vrijeme u kupaonicu i jedne mu je noći pobjegla velika nužda u krevet. Vodili smo ga na hitnu pomoć u Santa Barbari i obavili su puno testova kako bi otkrili da je HIV pozitivan s vrlo uznapredovalim AIDS-om (10+ godina). Dali su mu 30 dana života! Liječnici su ga stavili na kemoterapiju i dali mu novi, “uzbudljivi” pokusni lijek. Moja mama i ja složile smo se da ga želimo u bolnici zbog 24-satne njege koju će dobiti (presvlačenje pelena, kupke u krevetu i fizikalne terapije za kretanje udova), ali nismo htjeli da ide na kemoterapiju ili da uzima nove lude lijekove. Razradili smo plan da naizmjence budemo u bolnici tokom dodjele lijekova kako bismo mogle odvesti kući i baciti sav propisani otrov. Jedino što smo mu pružili je organski pire od jabuka sa Super hranom plus. Nastavili smo pire od jabuka / Super hranu Plus i moj brat je sa smrtne postelje u bolnici počeo ponovo razgovarati, hodati, opet sam odlaziti u kupaonicu, a novi nalazi krvi pokazuju da su mu SVI parametri krvne slike porasli i u zdravom rasponu su i nema više AIDS-a. Tek je ožujak i vidjeli smo ovoliki napredak! Liječnici će dokumentirati svoje lijekove kao uspješne, ali znamo da ste to bili vi dr.Schulze. To je čudo dr. Schulze! Hvala što ste spasili život mog brata.

– Anna, S, Carpinteria, Kalifornija, SAD

ODGOVOR

Draga Anna,

ODLIČNI ste! To je upravo ono što su radili rođaci mojih pacijenata, bacili toksične, čudesne lijekove u zahod i dali ljekovito bilje. Koga briga tko dobiva zaslugu za ozdravljenje? Važno je samo da je Vaš brat ŽIV, i POSTAJE JAČI iz dana u dan!

HIV i AIDS

Dakle, da informiramo sve, nakon što ste zaraženi virusom HIV-a (virus humane imunodeficijencije) on može ležati uspavan u vašem tijelu mjesecima, godinama, desetljećima ili čak zauvijek. To ovisi o vašoj razini zdravlja, vašem načinu života i snazi ​​vašeg imunološkog sustava. To se naziva asimptomatska HIV infekcija, što jednostavno znači da nemate simptoma povezanih s infekcijom.

Asimptomatska HIV infekcija može napredovati do simptomatske HIV infekcije, što znači da sada počinjete primjećivati ​​da imate simptome zaraze, i kao posljedicu toga oslabljeni imunološki sustav. Simptomi su slični kao kod većine virusnih infekcija, uključuju vrućicu, znojenje, bolove u mišićima i natečene limfne čvorove.

HIV se s vremenom može pretvoriti u AIDS (sindrom stečene imunodeficijencije). To se smatra zadnjim fazama HIV infekcije, gdje je vaš imunološki sustav uvelike ugrožen i počinju se pojavljivati ​​druge agresivne bolesti, poput ostalih bakterijskih i virusnih napada, pa čak i raka. Kaže se da AIDS postoji kada imate dvije dodatne oportunističke infekcije i uz to vam je broj T-imunih stanica ispod 200.

Moji pacijenti sa AIDS-om. Imao sam pacijente tako oboljele od AIDS-a; jedan je imao broj  T-imuno stanica od 2, a ne 200, DVA! Taj je pacijent također bio prekriven Kaposijevim sarkomom

 

 

 

 

 

 

 

i također mu je većinu pluća zahvatila upalna profilaksa pneumocistične pneumonije.

 

 

 

Liječnici su rekli da će biti mrtav za mjesec dana, tri mjeseca prije nego što sam ga vidio!

Svejedno, ovaj gospodin je napravio potpuni oporavak, do te mjere da su mu rak i upala pluća zacijelili i više nije bio pozitivan na HIV infekciju, koja se smatra medicinski nemogućom, (poput Vašeg brata) i koja je i danas živa!

Imao sam i brojne druge pacijente oboljele od AIDS-a koji se slično oporavljaju; tako da je priča o vašem bratu svakako ČUDESNA, i ODLIČNA i ZADIVLJUJUĆA, a zbog svog kliničkog iskustva, znam i da je MOGUĆA i TOČNA!

Prava poanta ovdje je: NITKO, i stvarno mislim NITKO ne zna kada je vaše vrijeme isteklo. Imao sam pacijente koji su dobivali bolesničko pomazanje od svećenika u dva navrata, a i dalje su živi. I imao sam TISUĆE za koje su im medicinski liječnici rekli da će biti mrtvi za nekoliko mjeseci, a mnogi su ŽIVI I DAN DANAS! U stvari, prošli tjedan moj sin Arthur naletio je na moju staru pacijenticu na zdravstvenom sajmu koja je (prije) bila  zaražena rakom , kojoj je bilo rečeno od glavne onkologinje u jednoj od vodećih bolnica u Americi da ima samo dva mjeseca života, čak i uz kemoterapiju, radijacije i operacije, a ona je unatoč tome ozdravila umjesto da se truje lijekovima. I dalje je živa 25 GODINA KASNIJE.

Poanta je u tome, NIKADA SE NE PREDAJTE!

MOŽETE SE  OPORAVITI OD BILO ČEGA, BILO KOJE ZARAZE, sve što trebate učiniti je prestati raditi ono od čega Vam je mučno i počnete raditi ono što će Vam stvoriti moćno zdravlje.

Sutra je ono u što VJERUJETE i što radite danas!

Očito mi nikad nije dosadno propovjedati prirodno ozdravljenje!

I Anna, NIKADA mi ne dosadi dobivati ​​ČUDESNA pisma poput Vašeg.

Molim Vas, dajte svom bratu veliki zagrljaj i poljubac od mene. Recite mu da JAČA SVAKI DAN i recite mu da sam napiše sljedeći e-mail!

DA!

– Dr. Schulze