NOVOSTI

PRIRODNO SAMOIZLJEČENJE RAKA DEBELOG CRIJEVA

“Najučestalija vrsta raka kod muškaraca i žena zajedno je rak debelog crijeva.

Polip je tumor koji izrasta ispod površine crijeva, i izbija na površinu debelog crijeva. Većina polipa se vremenom  pretvara u maligne tumore.

Merkov priručnik su napisali najistaknutiji doktori medicine i farmaceutski proizvođači na svijetu. To je tekst za standardnu dijagnozu i liječenje bolesti u medicinskoj industriji. Ova knjiga kaže da je propadanje debelog crijeva kod ljudi u porastu.

Učestalost divertikuloze (crijevni džepovi puni otrova, prouzrokovani zatvorom) značajno se povećala u proteklih 50 godina. Godine 1950, samo 10% odraslih iznad 45 godina je imalo ovu bolest; godine 1955- 15%, 1972- 30%, a 1987- 45%.U najnovijem izdanju piše da je učestalost rapidno povećana za starosno doba iznad 40 godina, i da će svaka osoba dobiti divertikulozu ako poživi dovoljno dugo.

Divertikuli su hernije (zadebljanja, džepovi) na mišićnom zidu debelog crijeva koje se stvaraju zbog velikog pritiska u debelom crijevu uslijed zatvora. Dok ne ostare, svi Amerikanci dobiju dosta divertikula. Ispunjeni su fekalnim muljem, postaju inficirani, a trulež ispunjava sluznicu. Krvne žile pucaju, i zatim nastaje infekcija.

Oko 50% Amerikanaca ima polipe u debelom crijevu!

Skoro svaki Amerikanac će dobiti neku vrstu bolesti debelog crijeva, polipe, tumor ili rak, tijekom svoga života. Zato je vrijeme da počnemo govoriti o tome što ih uzrokuje, kako se liječe, i najvažnije, kako da ih spriječimo.

Mnogi liječnici alternativne i prirodne medicine ignoriraju najnovije statistike o bolestima i… stavljaju čišćenje debelog crijeva pod tepih.

Ali što je sa temeljom zdravlja – čistim crijevima? Da li je postalo politički nekorektno pričati o crijevima?

I dok vodeći doktori medicine govore da je bolest crijeva učestalija nego ikada prije, zašto se ne mogu pronaći programi čišćenja crijeva u novim knjigama prirodnog liječenja koje su objavljene?

Dok ovi takozvani autori o zdravlju ignoriraju čišćenje debelog crijeva, milijuni Zapadnjaka doslovno trunu iznutra.

Tumor od 1,5 kg izašao iz crijeva

Ovaj slučaj sa izbacivanjem tumora od 1,5 kg tipičan je prikaz onoga što čišćenje crijeva ljekovitim biljem može učiniti. To bilje ima moćno djelovanje, ali su ih zato suvremeni herbalisti potisnuli svojim pričama o njima. Drugim riječima, stari herbalisti su znali za njihovu nevjerovatnu učinkovitost, ali ovi moderni herbalisti su ih potisnuli u pozadinu svojim pričama o nekakvom izdvajanju jednog ili više aktivnih sastojaka iz njih. Oni su zaboravili što jedna cijela biljka može učiniti, ili jednostavno niti ne žele znati.

Biljke za crijeva, poput aloje, krkavine ili sene, sve sadrže emodin. Kemijski emodin je gorka supstanca koja stimulira rad jetre, dok aloja stimulira bolji rad crijeva. Prije nekoliko godina se govorilo da otklanja i rak iz tijela, ali o tome se više ne govori, zbog puno razloga. Bit je u tome da svi oni umiru zbog trulih crijeva. A nikada, ni od koga, u svom životu nisam čuo da je netko umro od biljke krkavine. Američki Indijanci su je zvali „sveta kora”, i koristili je za sve.

Znate, nakon posljednjeg uhićenja, dr. Christopheru je bilo zabranjeno da koristi riječ „rak”. To je jedna od stvari s kojom se složio, ali on jednostavno nije mogao ne govoriti. Veliki broj puta je upadao u nevolje, jer je govorio da je ova biljka dobra za liječenje raka, tako da je sve propalo. Najgore od svega je što se za te gorke kemikalije iz aloje, krkavine i sene prije znalo da potiču peristaltičku aktivnost debelog crijeva, i ne samo to, već i da otklanjaju rak iz crijeva.

Ali danas se nitko od konvencionalnih doktora ne usuđuje o tome govoriti. Nitko se ne usuđuje izgovori tu opasnu riječ „rak”, kada su u pitanju biljke, sokovi ili prirodan način liječenja. Nitko ne smije reći da sok od pšenične trave definitivno liječi rak, iako sam to tisuću puta vidio kako se događa. Ali pošto nitko ne priča o tome, tumori i dalje izlaze iz ljudi.

Kad sam bio u Engleskoj, dogodilo se da je jedan pacijent izbacio tumor od 1,5 kg tokom pražnjenja crijeva. Da, tako se dogodilo. Bio je to rak debelog crijeva. Nalikovao je na spljoštenu naranču. Do izlječenja su dovele biljke koje sam  malo prije preporučio čitateljima.

Bio je toliko mali? Kako je onda mogao težiti 1,5 kg? Naranča nije toliko teška.

– Tumori su veoma zgusnuti, oni su recimo poput komadića govedine. Oni se godinama razvijaju u koncentriranoj masi, tako da su gušći od sveg tkiva. Skoro poput čvrste kože.

O ovome ne možete čitati po knjigama, jer nitko o tome više ne govori. Ali ovo bilje zaista ima ljekovito djelovanje. Ako budete pitali farmaceuta, on će vam to nezvanično potvrditi. Čak su učinjena i istraživanja Nacionalnog instituta za liječenje raka, koja su pokazala da emodin stvarno uništava određene vrste tumora. Međutim, nitko o tome ne smije govoriti. I ako vam život ovisi o tome, informacije o degenerativnim oboljenjima ne možete dobiti iz knjiga o ljekovitom bilju, a više ni od herbalista. Oni se time ne bave, ne znaju ništa o tome i ne žele imati posla sa tim.”
Izvor: knjiga Lečenje neizlečivih bolesti

Kontraindikacije: Aloju,senu i krkavinu ne koristiti ukoliko imate proljev,uvečani broj stolica(velikih nuždi) ili abdominalnu bol zbog aloje,sene i krkavine koje mogu naškoditi vašem zdravlju.Savjetujte se sa liječnikom ukoliko imate učestale proljeve ili ste trudni,dojite,uzimate lijekove ili imate bilo kakvu zdravstvenu dijagnozu.