Uncategorized

Prirodno uklanjanje žučnog napada po metodi

1. Prestanite uzimati hranu odmah,što je dobro za svaku akutnu bolest. Uzmite 140 kapi tinkture Želudac i 140 kapi tinkture Jetra-žuč u 15 ml tople vode, odmah.
2. Napravite i popijte tonik za čišćenje jetre i žučnog mjehura. U hitnom slučaju, bolje uzmite sok od jabuke i limuna, iako će pomoći sok od bilo kojeg voća. Uzmite najmanje tri režnja češnjaka i tri velike žlice maslinovog ulja(ako je moguće da bude hladno prešano).
3. Lezite na desnu stranu i stavite topli oblogu preko jetre. Ricinusovo ulje preko jetre je takođe korisno, kao i toplo-hladne obloge ili lokalno toplo- hladno tuširanje na području jetre i žučnog mjehura.
4. 15 minuta kasnije popijte dve šalice toplog Čaja za detoksikaciju Jetre sa 210 kapi tinkture Jetra-žuč u svakoj šalicu.
15. Kada se bol malo smanji, napravite temeljno čišćenje debelog crijeva pomoću klistira. Opustite se, to možete raditi sat vremena.
6. U slučaju dodatnih bolova u predjelu jetre, uzmite dodatnih 140 kapi tinkture Želudac i 20 do 40 kapi tinkture Pluća u 30 ml vode.
Napomena: Ako budete i dalje osećali bol nakon sat vremena, ponovite sve ove korake koristeći tri režnja češnjaka i pet velikih žlica maslinovog ulja.
Ne sjećam se da je i jedan pacijent morao ponoviti ovaj postupak više od dva puta prije nego što bi osjetio olakšanje. Pacijent bi potom odmah trebao početi sa 5-dnevnim programom čišćenja jetre koristeći tonik za čišćenje jetre i žučnog mjehura ,formulu Jetra-žuč i Čaj za detoksikaciju jetre . Zapamtite, napad na žučnog mjehura je poziv da osoba promjeni način života koji više odgovara njegovoj jetri.