Uncategorized

Problemi sa štitnjačom i rak pluća

PITANJE:

Poštovani, 1999. godine mom suprugu dijagnosticiran je rak pluća, imao je tumor veličine grožđa u gornjem desnom režnju. Liječnici su ga nagovarali da ide medicinskim putem sa svim svojim kemijskim lijekovima. Odbili smo i rekli su nam da će umrijeti za 9 mjeseci.
Već sam uvažavala ono što biljna medicina može učiniti, pa sam odmah počela sa biljem.  Našla sam vašu knjigu “Liječenje navodno neizlječivih bolesti“ i slijedila je. Sirova hrana, sok od mrkve, klistiranje, tretman hladne plahte … Radila sam cijeli dan da mu pomognem.
Rezultati … Za 9 mjeseci rak je nestao. Nakon tretmana hladne plahte je nešto iskašljao.
Bilo je poput krvavog grožđa  s korijenjem. Nastavili smo s liječenjem preostalih stanica raka, a on je izbio u ranama na prsima i leđima gdje se nalazio rak. Odbili smo CAT skeniranje, ali smo imali rendgensku snimku da pokažemo da je nestala. Živio je 13 godina BEZ RAKA, jer smo ostali na vašoj prehrani i učinili vaše čišćenje.
Prije dva tjedna moj suprug imao je drugi veliki srčani udar i preminuo 23. svibnja. Oboje cijenimo znanje koje ste podijelili za njegov oporavak od raka. Zahvaljujemo vam na tome.

Pitanje: Sad imam pitanje za sebe. Godine 1980, zbog gušenja, prije nego sam imala bilo kakvo  znanje o ljekovitom bilju , moja štitnjača je uklonjena. Od tada uzimam lijek za štitnjaču od 120 mg. Odbijam uzimati kemikalije i inzistiram na svinjskim žlijezdama.Postoji li nešto prirodno što mi može pomoć oko moje štitnjače? Hvala unaprijed za bilo kakve informacije.

Shirley, C, USA

ODGOVOR:

Draga Shirley,

Žao mi je zbog vašeg nedavnog gubitka, ali slavim muževih DODATNIH 13 GODINA!
Znam što je potrebno da se nekoga drži za ruku, da mu se pomogne i održi mu se duh visoko, i da ga se vodi kroz program za neizlječive bolesti, osobito nakon što vam liječnik kaže da će biti mrtav za nekoliko mjeseci. Ali vi ste vjerovali, i pobijedili ste, 13 GODINA VIŠE!
Vaš muž je bio sretan čovjek. Bili ste sjajna supruga i sjajna ste žena.

UVIJEK ističem činjenicu da moji programi prirodnog liječenja, promjene životnog stila i biljna medicina ne samo da će uvelike povećati kvalitetu vašeg života, NEGO ĆE POVEĆATI I KVANTITETU! Upravo ste to ponovno dokazali.

Također neprestano propovijedam da se možete izliječiti od BILO ČEGA, BILO KOJE BOLESTI, ako ste samo spremni PRESTATI raditi ono što vas je učinilo bolesnim i ZAPOČETI stvaranje zdravog načina života. Upravo ste to opet i dokazali!

Vaše prekrasno svjedočanstvo o vašem suprugu i o njegovom liječenju raka, i životu 12 GODINA I 3 MJESECA NAKON NJEGOVE MEDICINSKE SMRTNE KAZNE, dokazuju obje ove poruke. Zato vam zahvaljujem na vašem divnom svjedočanstvu. 

Sada, s obzirom na pitanje vaše štitnjače, “postoji li nešto prirodno što mogu poduzeti da mi pomogne uravnotežiti štitnjaču?”
Shirley, ne želim izreći očigledno, ali ne možete izbalansirati organ KOJI NEMATE i koji su liječnici uklonili.
Ali nemojte odustati od nade, MOŽETE BALANSIRATI TIJELO!

Jedna stvar koju je znanost otkrila jest da vaše tijelo ima nevjerojatnu sposobnost prilagodbe, pogotovo ako stvorite super zdravi način života. Baš kao i tijelo vašeg muža kad je postao stvarno zdrav, izbacio je rak pluća iznutra i iskašljao tumor, a izvana ga je izbacio kroz kožu na prsima i leđima. Na isti način, vaše tijelo može i hoće točno shvatiti što vam je potrebno i izliječiti vas.

Vaš muž je izgradio svoje tijelo, a imunološki sustav, dok nije preokrenuo degeneraciju, ubio je rak i izbacio ga iz tijela! Na isti način, vaše tijelo, ako mu se pruži prilika (stvaranjem snažnog zdravlja), shvatit će kako TOČNO raditi ono što vam je potrebno.

Postoje čak i brojni slučajevi u kojima su endokrini hormoni, poput vaših hormona štitnjače, proizvedeni od strane drugih endokrinih organa kada nedostaje potreban endokrini organ, kao što je to slučaj s nestalom štitnjačom. Bilo je čak i slučajeva gdje su potrebne endokrine kemikalije i hormoni proizvedeni od strane neendokrinih organa, kao što su želudac i crijeva.
Dakle, zaključak je da je SVE MOGUĆE kad je u pitanju ljudsko tijelo!

Program koji bih predložio je da započnete biti stvarno zdravi, i da slijedite sve moje životne smjernice. Inače, vrlo brzo, u mjesec dana, kada imaju štitnjaču, odvikavam ljude od lijekova za štitnjaču. Za vas, s druge strane, budući da je vaša štitnjača bila uklonjena, ako želite to učiniti, ja bih uzeo cijelu godinu da provedem vrlo spori program odvikavanja od lijekova za štitnjaču.
To će vašem tijelu pružiti priliku da se prilagodi, uspostavi ravnotežu, probudi se i stvori bilo koje kemikalije koje će možda trebati nadoknaditi za vašu nestalu štitnu žlijezdu.

Uzeo bih i 70 kapi moje ženske formule, tri puta dnevno, tijekom cijele godine. Biljke u ovoj formuli će učiniti  vaš hipotalamus izrazito osjetljivim u vašem mozgu, koji oslobađa sve kemikalije koje vašim individualnim endokrinim organima govore što da rade. Ovaj organ će znati što vam je potrebno, a otpuštanjem kemikalija, zatražit će od vašeg tijela da učini  što god treba.

Također ćete trebati mnogo dostupne prehrane, kako bi vaše tijelo proizvelo te hormone i prirodne metaboličke kemikalije. Predlažem da jedete nevjerojatan hranjivi program veganske hrane i uz to dobivate dodatne nutrijente uzimajući dvostruku dozu SuperHrane  dva puta dnevno, ujutro i kasno poslijepodne. Na taj način ćete imati mnogo nutritivnih gradivnih blokova koje  trebate!

Također bih se pobrinuo da ste lijepi i čisti, radeći sva tri moja 5-dnevna Detox programa tijekom godine.
Na kraju, pročitajte moju knjigu “20 koraka do zdravijeg života” (“20 Steps to a Healthier Life”) i dodajte sve korake koje možda ne radite i povećajte svoju aktivnost u svim koracima koje već radite.
I ne zaboravite kretanje i vježbanje.

I zapamtite, nema ograničenja na samo jedno čudo po obitelji! Ti si jedno stvorila s mužem; ono što naša cijela znanstvena i medicinska zajednica još uvijek kaže da je nemoguće.
Pripremite se za sljedeće čudo ozdravljenja