Uncategorized

Problemi sa zubnim mesom

Pomoć u slučaju apscesa desni

PITANJE

Poštovani , moj otac je prilično zdrav, a usput zahvaljuje Vam na Super hrani u tabletama i Zaštitnoj formuli. Međutim, ima problema s desni, a i s povremenim zarazama na desnima. Stomatolog predlaže da izvuče sve zube i da napravi implantante, ali on bi volio zadržati zube i uštedjeti 20.000 dolara. Mogu li učiniti nešto za njega? Hvala unaprijed.

– D.G.

ODGOVOR

Draga Dorothy, DA! Pomogli smo na stotine klijenata sa zubnim problemima i apscesima desni, i program je uvijek djelovalo, pa evo …

UPUTE

U malu zdjelu stavite oko 1 zaobljenu žlicu Crijevne formule br. 2 u prahu. Ako koristite kapsule formule Crijeva #2 , samo otvorite i ispraznite kapsule dok ne dobijete istu količinu praha.

Zatim ovom prahu dodajte, 70 kapi tinkture usta, 70 kapi tinkture Echinacea Plus.

Ne želite ovo pretvoriti u mokru pastu, ona bi i dalje trebala biti suha i drobljiva, poput suhog tijesta za kolačiće, a trebalo bi izgledati kao da niste potrošili dovoljno tekućine u količini praha.

Zatim pomoću vilice dobro izmiješajte drobljivi prašak, a zatim malom žlicom gurnite taj vlažni prah ravno u usta, po cijelom apscesu i oko njega.

(Oprez: Zadržite dah i pazite da NE udahnete kad gurnete ovaj suhi prah u usta. Budući da je jako suh, ne želite ga udahnuti u pluća.)

Zatim, pomoću prsta, ovaj prah nanesite po zubima i desnima i ostavite ga tamo. Što se više pljuvačke miješa s ovim prahom, to će se bolje skupiti preko apscesa. Koristite puno za oblaganje cijelog apscesa i okolice.

Vaša će slina prirodno dodati dodatnu vlagu da ovaj suhi prah postane oblog, ali želimo da se osuši jer želimo da se uvuče.

Ostavite ga tamo najmanje dva sata. Volim ga staviti tamo tijekom večeri, a onda odem spavati i ostaviti ga tamo cijelu noć. Ne brinite, ostat će tamo, a neće vam naštetiti i ako progutate dio toga.

Vjerojatno ćete otkriti da je jedan tretman potreban za uklanjanje infekcije, ali ja uvijek predlažem da to napravite dvije večeri zaredom, samo da budete sigurni.

ZAŠTO i KAKO ovo radi

Sasvim je jednostavno.

Crijevna formula br. 2 prvenstveno je dizajnirana kao moćno sredstvo za izvlačenje, koje će izvući i ukloniti stare fekalne tvari, gnoj i otrove iz crijeva, ali to će raditi i bilo gdje drugdje. Imao sam studenta koji ga je koristio na ruci kako bi izvukao otrov nakon ugriza zmije otrovnice i uspjelo je! To je moćno sredstvo za izvlačenje. Dakle, na desnima, isisava infekciju odmah iz apscesa. Također smanjuje upalu i apsorbira bilo koji toksični materijal, isto kao što se događa i u Vašem debelom crijevu.

Tinktura Usta , Echinacea Plus čine upravo ono što mislite da bi trebale, uništavaju bakterije i infekcije odmah prilikom kontakta.

Dakle, ova kombinacija u oblogu, pa, apsces nema šanse. Zapamtite, možete ponavljati ovu rutinu nekoliko dana ako trebate.

DODATNI LIJEKOVI

Apsces desni je infekcija u ustima, pa odmah počnite koristiti više sirovog češnjaka. Žvačite najmanje tri češnja sirovog češnjaka svaki dan tjedan dana, ako ne i 12 klinčića dnevno 10 dana, DA! Ovo će ubiti bakterije.

Uz to, počnite uzimati 210kapi Echinacea Plus pet puta dnevno, dok ne potrošite cijelu bočicu, to će zaista pojačati Vaš imunološki sustav. Svaku dozu nanosite nad apscesom, ili tamo gdje je bio, i to ne samo da će ublažiti bol, već će i ubiti tu bakteriju. A onda, kad ga progutate, to će odmah početi jačati Vaš imunološki sustav. Ako je potrebno, možete čak i namočiti pamučni tampon s Echinacea Plus, a zatim ga utrljati u apsces ili zaraženo područje.

Također, zapamtite da je apsces obično znak propadanja zuba i bolesti desni, pa radite na tim zubima i desnima s vodom i tinkturom usta . Čistite zube zubnim koncem, a zatim operite zube, a zatim upotrijebite vodenu otopinu s 280kapi tinkture Usta . Radite to svakodnevno nekoliko tjedana kako biste oporavili zube i desni.

Idemo oporaviti usta Vašeg oca i spasiti mu zube!