NOVOSTI

Intenzivni 30 dnevni detoks program

Kako djeluje

Program intenzivnog čišćenja i detoksikacije koji može pomoći i u najtežim slučajevima!

Konačno, ozbiljan detoks program koji je klinički dokazan, snažno djeluje i mijenja živote. Ovaj program je namijenjen svima kojima su liječnici rekli da bi trebali biti ozbiljno zabrinuti za svoje zdravlje.

Ovo je upotpunjen intenzivni detoks program, čak dvostruko snažniji od 30-dnevnog detoks programa. Dr. Schulze pomogao je tisućama ljudi da povrate zdravlje i oporave se prirodnim putem. Uz dodatne tretmane, poput tople biljne kupke, tretmana hladnim plahtama, klistiranjem debelog crijeva, klistiranjem sa češnjakom i posta sa sokovima, mnogi su sa ovim programom iskusili čudesnu regeneraciju oragnizma. Ovaj je program za vas ako želite preuzeti kontrolu nad svojim životom i trebate popraviti zdravlje.

Ovo je program snažnog, detoksicirajućeg čišćenja.

FIZIČKO DJELOVANJE: Olakšava uklanjanje starih, nakupljenih otrova i otrovnih kemikalija u otpadnim tvarima. Izvlači ih i uklanja iz pohranjenih masnoća, mišića, probavnog sustava, jetre, žučnog mjehura, bubrega, krvotoka, limfnog sustava, tkiva i stanica. Ujedno potiče i ojačava imunosni sustav. Daje vašem tijelu hranjive tvari za obnovu prirodnim putem.

EMOCIONALNO DJELOVANJE: Vaš mozak je organ, baš kao i svaki drugi u vašem tijelu. Za dobar rad potrebno mu je dovoljno krvi i ta krv mora biti bogata hranjivim tvarima. Mozak također stvara otpadne tvari dok radi – razmišlja, rješava probleme – stimulirajući milijune živčanih završetaka ili proizvodeći brojne metaboličke tvari koje “govore” Vašem tijelu što da radi, od balansiranja hormona do oporavka nakon leta avionom. Od blagog gubitka pamćenja do Alzheimerove bolesti, od loših dana do kronične depresije, čak ludila, SVE moždane i psihičke bolesti počinju lošom cirkulacijom, manjkom hranjivih tvari i nakupljanjem otpadnih tvari.

DUHOVNO DJELOVANJE: Još od davnih vremena, post, prehrana, pročišćavanje biljkama, detoksikacija pa čak i klistiranje izdubljenim tikvama radilo se u svrhu povećanja duhovnih sposobnosti i blizine Bogu. Bez obzira koje ste vjere,Intenzivni 30-dnevni program čišćenja i detoksikacije će poboljšati vašu sposobnost da čujete i shvatite Božju riječ, primite božanske poruke i dozvolite Bogu da radi kroz vas.

2xSuper hrana plus 400g   700,00kn

2xCrijeva #1  (Jedno je pakiranje 100 veganskih kapsula)  460,00kn

2xCrijeva # 2  (Jedno pakiranje je 230g prah)   340,00kn

2xČaj Jetra   (Jedno je pakiranje 200g)     240,00kn

2xJetra žuć   (Jedno je pakiranje 60ml)  240,00kn

2xČaj za Bubrege  (Jedno je pakiranje od 200g)  240,00kn

2xBubrezi mjehur   (Jedno je pakiranje od 60ml)  240,00kn

2xEhinacea plus  (jedno je pakiranje od 60ml)   240,00kn

1xCikulacija gratis

1xLobelija Gratis

1xČetka za čišćenje kože gratis

1xPrirodna pasta za zube gratis

1xUpute za korištenje

Ukupno: 2700,00kn

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se posavjetovati s liječnikom.Ne preporučuje se uzimati kod crijevne opstrukcije i stenoze, atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa,Chronove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije(žut urin,suha koža,suha usta,tvrda velika nužda),osobama s oštećenjem probavnog sustava,trudnicama i dojiljama.Obratite se Vašem liječniku ili ljekarniku prije nego uzmete Intenzivni 30 dnevni detoks program.

Da bi se hidrirali predlažemo: Piti dovoljnu količinu negazirene čiste vode(preporučujemo filter obrnute osmoze koji se može nabaviti kod nas),sviježe cjeđenog soka ili biljnog čaja svakodnevno (kg tjelesne mase /30 to je minimum) Primjer ,ukoliko imate 70kg /30= 2,3L bi kroz cjeli dan trebali popiti.