Poštovani, prije više od godinu dana dijagnosticirani su mi žučni kamenci. Prije dva tjedna sam odradio čišćenje jetre i žučnog mjehura te sam otišao na godišnji pregled ultrazvukom kojim je utvrđeno da i dalje imam žučni mjehur pun kamenaca. Slijedio sam upute čišćenja kako su napisane. Što predlažete sljedeće, jer zaista ne želim da mi odstrane žučni mjehur. Hvala!

ODGOVOR

Draga Robin,

Kada god pomislim na liječenje bilo čega, bilo koje bolesti, bilo kojeg problema, pomislim na ono što moramo PRESTATI i što bismo trebali POČETI raditi kako bismo se izliječili. Uvijek kažem, „Možete izliječiti bilo što – samo PRESTANITE raditi ono što vas čini bolesnima i POČNITE raditi ono što će stvoriti moćno zdravlje“.

PRESTANITE U vašem slučaju, kao i kod većine Amerikanaca, ono što vam začepljuje žučni mjehur i formira kamence su masnoće i uglavnom kolesterol. Prvo što želim da učinite jest da smanjite konzumaciju masnoćâ, tako što ćete krenuti na način prehrane s malo masnoćâ, u potpunosti ćete ukloniti kolesterol, a to su SVE masti životinjskog porijekla. Kolesterol postoji samo kod životinja – meso, mlijeko, jaja, krv (NEMA KOLESTEROLA u voću, povrću, žitaricama, grahoricama, orašastim plodovima, mahunarkama, klicama – NEMA!!) stoga želim da prestanete jesti životinje, meso svih vrsta uključujući ribu, jaja, mliječne proizvode i ostale prerađene proizvode životinjskog podrijetla. Ako namirnica dolazi od nečega što je imalo lice, nemojte to jesti. To nazivamo vegansko -vegetarijanskim načinom prehrane.

Kada prestanete konzumirati kolesterol i kada započnete s prehranu s malo masnoća, to će spriječiti stvaranje novih kamenaca. Vidite, moguće je da ste se riješili starih kamenaca, ali stvaraju se novi kamenci dok vi izbacujete stare. Želim biti siguran da više ne proizvodite kamence.

POČNITE Ako kažete da ste slijedili upute čišćenja kako su i napisane, pretpostavit ću da ste obavili 5 Dnevni Detoks JETRE.Pod pretpostavkom da jeste, ponovo preporučam svoj 5 Dnevni Detoks JETRE uz popratni vegansko – vegetarijanski način prehrane, ali isključivo Napredni stupanj programa  Sirove Prehrane na dane 1 i 5 te moj Program Čišćenja Sokovima na dane 2, 3 i 4.

Također predlažem, kada radite tonik za čišćenje jetre, umjesto da krenete s 1 češnjem češnjaka i 1 žlicom maslinovog ulja prvog dana, koje povećavate na 5. dan, prvi dan započnite sa 3 češnja češnjaka i 3 žlice maslinovog ulja. Ovoga puta želim da konzumirate puno jači sok za čišćenje jetre tijekom SVIH 5 dana kako biste izbacili te kamence iz žučnog mjehura.

NAPOMENA: Bilje koje se nalazi u tinkturi Jetra-žuć  za jetru i žučni mjehur stvara efekt ispiranja na mnoge načine, jedan od njih je pročišćavanje žuči. Zatim, maslinovo ulje u napitku za čišćenje jetre tjera žučni kanal na širenje nakon čega se vaš žučni mjehur čisti sam te izbacuje sadržaj – kamence.

NAPOMENA #2: Poput otapajućeg leda, gdje se kilogram kockica leda topi brže nego jedan blok leda iste težine, puno malih kamenaca će se rastvoriti brže nego dva velika. Nadalje, puno manjih kamenaca se može izbaciti sasvim lako s jednom Formulom za jetru, dok se nekoliko većih kamenaca mora rastvoriti prije nego što ih se ukloni, jednostavno zato što ne mogu proći kroz žučni kanal. To može potrajati više dana i možda će trebati nekoliko ponavljanja 5 Dnevnog Programa Čišćenja JETRE.

U mojoj klinici, rijetko je dolazilo do ponavljanja 5 Dnevnog Programa Čišćenja JETRE poradi uklanjanja žučnih kamenaca. Ponavljam, pobrinite se da ne stvarate nove kamence svojim načinom prehrane. Drugo, pojačajte intenzitet tonika za čišćenje jetre. To će riješiti vaš problem.

Zapamtite, moji programi su nastali nakon desetljećâ kliničkog rada, sa stvarnim pacijentima, ne sa nečime što sam izmislio, dakle ZNAM da funkcionira. Ako netko odradi jedan od mojih program i ne dobije željene rezultate, to je možda zato jer nije PRESTAO raditi ono što ga čini bolesnim. Ako jesu prestali, predlažem ponavljanje programa uz intenziviranje istog. Kao i kod vas predlažem snažniju dozu formule za jetru-žuč. To će vam uvijek dati željeni rezultat.

Ako ste raspoloženi za avanturu biljnog i Prirodnog Liječenja, možete isprobati  Hitnu Terapiju za Upalu Žučnog Mjehura. Kako biste pronašli taj program i terapiju potražite knjigu na web stranici 5 Dnevni Program Čišćenja JETRE.

NAPOMENA #3: Mnogi od vas koji ovo čitate ne znaju da su sve moje knjige dostupne za čitanje BESPLATNO, na blogu ili web stranici. Iskreno, rado bih vam prodao knjigu, ali uštedite novac  i bacite pogled na web stranicu pod e-knjige, pronađite knjigu 5 Dnevni Program Čišćenja JETRE, kliknite i krenite na stranicu 104. Tamo ćete pronaći Hitnu Terapiju za Upalu Žučnog Mjehura. Ako ste voljni pokušati, isprobajte ovu terapiju, koja je ustvari koncentriranija terapija koju čine sok za čišćenje jetre, Formula za jetru i žuč i Detoks čaj.

Nadalje, na stranici 58 se nalazi pismo koje sam primio od liječnika, glavnog hepatokirurga u jednoj od najvećih bolnica na području Los Angelesa, koji je efikasno koristio moj 5 Dnevni Program Čišćenja JETRE, osobno i kod pacijenata, za uklanjanje žučnih kamenaca, te je tako izbjegao vađenje žučnih mjehura svojim pacijentima.

Još jedna napomena… Na ovoj web stranici će biti moj video gdje objašnjavam kako čišćenje jetre uopće funkcionira. Nakon dosta brbljanja i prigovaranja tijekom uvodne 3 minute, detaljno ću objasniti kako i zašto čišćenje jetre funkcionira. Citiram: „Najpotentniji stimulans za oslobađanje žuči iz žučnog mjehura je prisutnost masnoćâ u dvanaesniku. To potiče kontrakcije žučnog mjehura i žučnog kanala (‘cijev’ koja vodi iz žučnjaka u dvanaesnik) što rezultira oslobađanjem žuči I ŽUČNIH KAMENACA – a maslinovo ulje u Formuli za jetru je ČISTA MASNOĆA!“

Dakle Robin, rezimirajmo…

Prvo, pobrinite se da ne stvarate nove kamence tako što ćete prestati jesti svu hranu životinjskog podrijetla. Prebacite se na potpuno vegansku – vegetarijansku prehranu. Nemojte konzumirati niti vegetarijanska jela s puno masnoćâ. Prebacujete se na vegansku prehranu s malo masnoća.

Zatim, obavite moj 5 Dnevni Program Čišćenja JETRE, ali koristite agresivniji sok za čišćenje jetre.

Posljednje, kao pozitivna emocionalna podrška, pogledajte moj video „Kako čišćenje jetre funkcionira“.

Na ovaj ćete način očistiti žučni mjehur jednom zauvijek!

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!---->