Uncategorized

Riješenja koja mogu pomoći u slučaju kroničnog Sinusitisa

PITANJE:
Poštovani , prošao sam kroz vašu 5-dnevnu detoksikaciju crijeva i moram reći da se osjećam 10 godina mlađe; prestao sam pušiti samo 4 tjedna prije toga! Kakvo postignuće 😉 Ipak, trebamo pomoć za nešto – imam upalu sinusa i ne znam kako to riješiti. Pokušao sam vaš Imuno Shot, Echinaceu plus i Imuno Supertonik, ali ne dospijevam nigdje! To je još uvijek tu, još uvijek je sve blokirano, 5-dnevna detoksikacija crijeva koju sam upravo dovršio obrađuje moj ekcem, ali ne i moju upalu sinusa nažalost. Potpuno sam promijenio prehranu na vegetarijanstvo! Možete li mi, molim vas, reći što mogu učiniti da to riješim? Puno vam hvala! Iskreno.

– D.S.


ODGOVOR:
Dragi Davide, znam točno na što misliš. Uvijek mi je nevjerojatno, čak i nakon desetaka tisuća klijenata, kako samo 5 dana i nekoliko malih biljaka mogu stvoriti tako OGROMNU razliku u načinu na koji se osjećate.VELIKI POSAO je napravljen s vašim Detoksom, i  prestankom pušenja!

Što se tiče vaše upale sinusa, trebali biste znati dvije stvari.

Jedan od njih je da su vaši sinusi gotovo zatvorena regija vaše glave, duboka, tamna i vrlo ograničena, tako da je savršeno mjesto za uzgoj bolesti, bakterija, virusa, gljivica i mnogih mikroorganizama. A ako je začepljen, još je više ograničen i još osjetljiviji na infekcije.

Druga stvar koju trebate znati jest da je u nekim slučajevima često potreban intenzivan, koncentriran i posvećen prirodni NAPAD da ga se riješi.

Ako imate nekakav zdravstveni problem , koju ste imali dugo vremena ili većinu svog života, morat ćete napraviti intenzivan prirodni napad na njega, mnogo više od onoga što većina ljudi zamišlja.
Pokojni Michael Moore, veliki američki travar, često govori o tome da su Amerikanci stvarno kukavice kad imaju u vidu uzimati veće količine i doze biljnih mješavaina u usporedbi s drugim kulturama. Potpuno se slažem! Amerikanci su navikli na visoko koncentrirane kemijske lijekove, poput malih tableta i malih kapaljki kemijskih tekućina.

Predlažemo sljedeće za 2 tjedna.

Jedan Imuno Shot  2 do 3 puta dnevno za 2 tjedna, subotu uzmi slobodno, tako 6 dana u tjednu. Da, to je 24 do 36 Imuno Shota tijekom 2 tjedna!

Osim toga, 24 pipete tinkture Echinacea Plus dnevno (4 pipete 6 puta dnevno), raspoređene tijekom dana. DA, to su dvije – bočice Echinaceae Plus, svakog tjedna. To znači da tokom dva tjedna trebate popiti ukupno 4 bočice Echinaceae Plus.

Osim toga, 12 kapaljki dnevno mog Imuno Supertonika (2 kapaljke 6 puta dnevno), raspoređene tijekom dana. DA, to je jedna bočica Imuno Supertonika od 60ml svaki tjedan, tijekom dva tjedna.

Osvježivać Zraka: Koristite ovu formulu slobodno i stalno, prskajući je po cijeloj kući, automobilu, uredu, gdje god se nalazili. I svaki dan, u vašem dnevnom tuširanju, učinite ga jako vrućim, i prskajte obilne količine Osvježivaća Zraka pod tušem i učinite mnogo dubokog disanja, kroz vaš nos. Također, nekoliko puta dnevno, nanesite ga na vlažnu krpu i udahnite je, opet kroz nos. A noću, poprskajte puno toga na jastuk. Također noću, stavite malu količinu ulja za obnovu tkiva ispod nosnica, prije nego što odete u krevet.

Korijen od hrena i luka(srebrenca): Svakodnevno isjeckajte cijeli luk dok ne zaplačete, a zatim narežite svježi korijen hrena. Onda, kada ste stvarno puni suza, žvačite luk ili sviježi korijen hrena . Samo udišući miris ove dvije biljke uništit će bakterije i virus koji živi u vašoj sinusnoj šupljini.

Češnjak: Svakodnevno, konzumirati najmanje 3 režnja sirovog češnjaka. Možete ga i sjeckati, staviti u žlicu i progutati ako želite, 3 puta dnevno. Ali žvakanje je najbolje!

Formula „SINUSI za sinusitis  

Uzmite prstohvat ove biljne mješavine i ušmrkajte duboko kroz svaku nosnicu snažno u svoje sinuse. Želim čuti kako to radite GLASNO! UPOZORENJE!! Ovo će boljeti i malo peći prvih nekoliko puta kad to učinite pa nemojte to raditi dok vozite automobil ili upravljate opasnim strojevima. Sjednite, ili stojite na sudoperu, i ušmrkajte ga, i budite spremni malo vikati ako treba.  Također će malo peći nakon što ušmrkate.

Zajedno sa svim gore navedenim formulama i rutinama, uključujući i moju biljnu formulu za šmrkanje, vidio sam zacijeljeni najgori kronični sinusitis.

Jedna konačna stvar, vegan, NE vegetarijanac za sinusitis:

Želim vam čestitati što ste postali vegetarijanac, ali zato što imate kronični sinusitus, trebate učiniti korak dalje i postati vegan. Evo zašto;

Kad bih mogao izabrati najvećeg prekršitelja hrane zbog uzrokovanja i doprinosa sinusitisu, to bi bili mliječni proizvodi. Mlijeko, mliječni proizvodi, sir, sve te stvari koje ja zovem “tekuće meso”, najgori su u začepljenju i zarazi sinusa. Nije me briga ako je organski i bez kemikalija, nije me briga ako je od ovaca umjesto od krava, ili od koza, ili čak od majmuna ili svinja, što mnogi znanstvenici kažu da su sličniji ljudima. Jedino mlijeko koje je ikada dizajnirano za ljudsku potrošnju je ljudsko mlijeko i točka. Nikada nigdje na ovom planetu nikada ne biste vidjeli životinju koja bi sisala sise druge životinje; to ne postoji.

Kravlje mlijeko ima sve masti, bjelančevine, hormone, genetski materijal i DNK kodiran za stvaranje i izgradnju prekrasne bebe KRAVE!
Krava NIJE ljudsko biće. (samo jedan od razloga zašto pretilost pogađa Ameriku)
Isto vrijedi i za ovce, koze ili bilo koju životinju. SVI SMO NETOLERANTNI NA LAKTOZU kada je riječ o mlijeku ili mliječnim proizvodima druge vrste životinja, osim ljudi. I konzumacija ovog vanzemaljskog mlijeka izravno uzrokuje proizvodnju viška sluzi u plućima i sinusima, te dovodi do iritacije pluća i sinusa, upale, kongestije, a zatim blokade i infekcije.

Vidio sam to tisuću puta u mojoj klinici – natjerao bih pacijente da prestanu konzumirati SVE mliječne proizvode svih vrsta životinja, a infekcije sinusa bi nestale.

Postati VEGAN, a ne samo vegetarijanac, prirodni je DOBITAK za kronični sinusitis.

 

 

 

 

 

 

Napomena: Ne bavimo se dijagnostikom, prevencijom ili liječenjem bolesti, već svoj rad baziramo na promoviranju zdravog načina života. Informacije u ovom tekstu ne mogu biti zamjena za profesionalni medicinski savjet. Ni jedna osoba ne treba koristiti informacije iz ovog teksta za dijagnosticiranje, prevenciju ili liječenje bolesti bez konzultacija sa kvalificiranim medicinskim stručnjakom (liječnikom).

Sve informacije i sadržaje koje možete pročitati na našoj web stranici ne služe za određivanje i postavljanje samostalnih dijagnoza ili samostalnih tretmana. Uredništvo te stvari prepušta kvalificiranim medicinskim djelatnicima. Stoga, za moguće indikacije, nuspojave ili mjere opreza i sl., prije uzimanja bilo koje kure, tretmana, recepture, preparata, terapeutske metode ili bilo kojeg drugog načina utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka, a koji su objavljeni na ovoj web stranici , ne preuzimamo odgovornost i preporučamo da se posavjetujete sa svojim liječnikom.

Napominjemo kako se ne bavimo nikakvom vrstom iscjeljivanja, liječenja ili bilo kojom vrstom ili načinom utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka ili životinja.

Za svaku primjenu ili korištenje bilo kojih vrsta savjeta, recepata, receptura, metoda i sl., koji se nalaze na ovom portalu, snosite vlastitu odgovornost (za Vas osobno ili za treće osobe).

Izričito napominjemo kako ova web stranica ne odgovara za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na njemu nalaze bilo nama, drugim korisnicima ili trećim osobama.