Uncategorized

Rješenja za anemiju

Poštovani

Naša kćer je imala melanom prije 5 godina. Nije htjela napraviti kemoterapiju, pa su joj uklonili melanom i jednu ili dvije limfne žljezde. Sada ima problem što ne može održati željezo(anemija zbog nedostatka željeza). Zbog toga često uzima infuzije sa željezom. Da ste na njezinom mjestu što bi vi učinili?

-C.C

ODGOVOR

Poštovani C.C.

To je lako. Natjerajte je da koristi neke ne toksične i lako prepoznatljive za organizam nadomjestke željeza, a dva najbolja načina su SuperHrana plus i svježi povrtni i voćni sokovi.

Trebala bi uzeti SuperHranu, dva puta dnevno, putem praha ili tableta, ili oboje. Tako ja radim.

Ona bi također trebala popiti pola litre soka od sljedecih sastojaka. Taj sok treba biti svježi i organski.

-3 dcl soka od mrkve, 1 dcl soka od ploda cikle i 1dcl lišća od cikle .

(kupujte samo ciklu sa zelenim listovima, ali ne bacajte zelenilo, jer listovi imaju često 3 ili 4 puta više željeza od samog ploda cikle)

Još jedna izvrsna kombinacija soka sa bilo kojim bobičastim voćem, crvene ili ljubičaste boje, poput trešanja,višanja, borovnica, grožđa,šipka ili šljive. Može piti sok od njih ili ih jesti svakodnevno.

Ako uzme superhranu kao što joj predlažem i sokove za jačanje krvi od voća i povrća, a također konzumira predložene voćne plodove, njezina krv siromašna željezom nestati će iz nje za 2 do 3 dana. Njezina anemija će se povući i neće biti potrebe da odlazi na infuzije za nadostatak željeza.

Dugoročno, za jačanje zdravlja i krvi bogate željezom, ona treba prestati konzumirati bezvrijednu brzu hranu i dobiti program zdrave hrane. I istodobno da bude uključena u neku fizičku aktivnost. Onda predlažem sve moje 5-dnevne detox programe, ako ne moj 30-dnevni detox. Učinimo je zdravom pošto znamo da je karcinomski tip, dakle pobrinimo se da se ne vrati.