Bez obzira da li se radi o “alergijama” na pelud, hranu, sunce, prašinu, grinje … , one su samo SIMPTOM, pokazatelj unutarnjeg stanja organizma, a ako djelujemo samo na simptome, nismo riješili UZROK.

Nismo riješili stvar tako što ćemo izbaciti tepihe i zavjese iz kuće (što kad odemo kod prijatelja?), niti ćemo se spasiti doživotnim sakrivanjem od sunca niti doživotnim izbjegavanjem određene vrste hrane. Na taj način NISMO riješili problem, već samo mislimo da smo nešto uradili.

Da bi TRAJNO riješili problem(u ovom slučaju alergije), mora se otkloniti uzrok, a uzrok je previše toksina u organizmu i/ili paraziti. Znači, način da ponovo postanemo “normalni”, slobodni i neopterećeni, jeste – DETOKSIKACIJA(čišćenje kompletnog organizma).

“ALERGIJE nastaju ne zato sto smo “alergični” na alergene već zato sto su nam filteri organizma(organi za pročišćavanje) zagušeni zbog previše loše hrane koju jedemo i organi ne mogu sve profiltrirati.
Nitko ne može imati alergiju niti kakvu drugu bolest tko se pridržava „Zakonitosti zdravlja“:

1.PITI DOVOLJNU KOLIČINU ČISTE VODE
(kg tjelesne mase/30)
2.JESTI ZDRAVU ŠTO VIŠE SIROVU BILJNU HRANU
3.BITI ADEKVATNO FIZIČKI AKTIVAN(oznojiti se bar jednom dnevno)
4.ODMARATI SE DOVOLJNO(7-8 sati noćnog sna) i PRAVOVREMENO(najkasnije do22h)
5.SVAKODNEVNO SE IZLAGATI SUNČEVOJ SVIJETLOSTI
6.SVAKODNEVNO BITI NA SVIJEŽEM ZRAKU
7. IZBACIVANJE SVIH OTROVA(kava, cigarete, droge, kemikalije itd…)
8.PREDATI ŽIVOT U BOŽJE RUKE ne opterećivati se stvarima na koje nemamo utjecaja i dati Bogu vrijeme u samoći u vidu zahvale i molitve

Očistite crijeva, jetru-žuč, bubrege-mjehur, krv, kožu, cijelo tijelo od naslaga i deponija toksina i alergije – nestaju. Iz osobnih iskustava.

https://www.detoksikacija-organizma.com/product/30-dnevni-program-cisecnja-organizma/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!-- -->