Uncategorized

Tumor mjehura ,nestao ! Tvrda stolica,zatvor kod djeteta,loš apetit…

PITANJE

Poštovani , pozdrav, i hvala Vam na prilici da Vam pišem izravno! Imam prilično hitno pitanje ELIMINACIJE!  Odradili smo razna čišćenje i preporučili smo Vaše proizvode prijateljima “koji su voljni slušati”. Moja kćer sada ima 9 godina, prije godinu dana joj je rečeno da ima tumor u mokraćnom mjehuru. Pronađen je u ultrazvuku i fotografija je tu da to dokaže. Imala je mnoge infekcije urinarnog trakta, pa čak i nedavnu infekciju bubrega. Rečeno nam je da odemo u dječju bolnicu u Seattleu, a termin je bio udaljen 4 tjedna. Prva stvar koju smo učinili je da je stavimo na petodnevni program čišćenje bubrega. Moj suprug i ja smo već prije radili čišćenja, ali ne i naša djeca. Sa 8 godina s ovim golemim strahom, razgovarali smo s njom o tome da započne s čišćenjem. Bila je IZVRSNA! Prešla je put čišćenja bolje nego moj muž i ja! Nismo mogli vjerovati! Uzela bi svoju Detox formulu s nekim sokom od bijelog grožđa i rekla: “U čemu je stvar?”! (4 tjedna kasnije u dječjoj bolnici u Seattleu) Pa, pogodite što, nakon opsežnog testa, polip / rast / tumor … NESTAO JE! Doktor mi ga je pokazao na ultrazvučnom disku koji sam donijela, ali ga više nije bilo! Rečeno mi je da odem kući i budem zahvalna! Ušla sam u svoj unajmljeni automobil i plakala s olakšanjem! Sada, na moje hitno pitanje. Ona pati od zatvora! Prije 4 dana mi je rekla da ju boli želudac. Cijelo je poslijepodne ležala na kauču bez apetita. Rekla je da je dan ranije kakala “tvrde kuglice”. Odmah smo joj dali formulu Crijeva 3. Sljedećeg jutra dali smo joj pola kapsule formule 1. Zatim cijelu kapsulu formule 1, danas dva puta formulu  1. Bol u trbuhu joj je gotovo nestala, umorna je, nema apetita. Danas ima groznicu. Čekam na obilno kakanje.. Nisam je ostavila samu; Čak sam joj dala piti neko ricinusovo ulje i dala joj čepić. Došlo je do proljeva, ali ništa značajno. Dobro je raspoložena, ali koliko dugo da čekam? Čitala sam da bih trebala potražiti liječničku pomoć, ali se bojim da ćemo samo sjediti u bolnici, umjesto da čekamo ovdje kod kuće. Brinem o groznici i gubitku apetita. Prisiljavam ju da popije Super hranu plus svaki dan, plus voćne smoothies-e i vode, vode, vode. SAVJET?? Hvala puno,

– T.H

ODGOVOR

Draga Tracie,

ODLIČAN POSAO u „otapljanju“  tumora vaše kćeri i liječenju njezine infekcije. I IZVRSNA MAMA!

I IZVRSNA kćerka! Ona je inspiracija svima nama. Petodnevni detoksikacija bubrega i mjehura uopće nije velika stvar, mislim da je to najukusniji i najlakši od mojih Detox programa. Stoga se slažem s vašom kćeri, “U čemu je stvar?”!

To je stvar s odraslima, ne gledamo na jednostavne stvari jednostavno, da su takve kakve jesu. Napravimo od jednostavne stvari, kao recimo moj petodnevni detox program, veliki problem, ali nije. S druge strane, djeca to vide onako kako to je – konzumiranje nekoliko napitaka – i ne mogu shvatiti u čemu je problem. S mnogim mojim dječjim pacijentima bilo je mnogo lakše postupati nego s mojom odraslom djecom.

S druge strane novčića, samo zato što to nije tako velika stvar, nikada ne podcjenjujte njegovu moć i učinkovitost. Koristio sam ovaj petodnevni Detox program bubrega u svojoj klinici i pomagao je mojim pacijentima u liječenju najtvrdokornijih i najopasnijih infekcija bubrega i mjehura, na pacijentima čiji je imunološki sustav skoro uništen. Što se tiče uspjeha tog programa, 100%!

Što se tiče otapanja tumora mjehura, sve što mogu reći je NIKADA ne podcjenjujte snagu biljaka u čišćenju i iscjeljivanju tijela, i NIKADA ne podcjenjujte iscjeliteljsku snagu ljudskog tijela, kada je sretno.

Možda sam to rekao prije …

Vaše tijelo se može izliječiti od BILO ČEGA, BILO KOJE BOLESTI, BILO KOJE ZARAZE. Sve što trebate učiniti jest prestati raditi ono što vas čini bolesnim, i početi raditi ono što će stvoriti snažno zdravlje!

U redu, sada na njezin zatvor …

VLAKNA Provjerite je li njezin plan prehrane bez životinja, jer SVA hrana od životinja ne sadrži vlakna! Još gore, to je ljepljivo i zatvarajuće. Da biste povećali svoj unos vlakana, dodajte žlicu  HerbalMucil Plus-a njezinim jutarnjim pripravcima od voća i Super hrani plus.

TEKUĆINE Piti puno vode i tekućina, baš kao što ste i učinili, divno! To će spriječiti daljnje infekcije bubrega ili mjehura i također osloboditi zatvor, što je često uzrokovano jednostavnom dehidracijom. Zadatak debelog crijeva je da izvuče tekućinu iz naših fekalnih materija, a ako ne konzumirate dovoljno tekućine, a fekalna materija nije dovoljno tekuća u samom početku, postati će previše dehidrirana i suha u našim crijevima, što ju čini vrlo teškom za elimininaciju.

BILJKE DA, s djecom uvijek počnite s  Crijevnom formulom # 3. Ovo je dječje biljno sredstvo za čišćenje crijeva. Ako to ne uspije, nakon povećanja doze za otprilike tjedan dana, onda prijeđite na Crijevnu formulu # 1 u kapsulama , kao što ste i učinili, povećavajući dozu svaki dan dok ne dobijete rezultate, kao što ste i učinili. Na kraju ćete dobiti rezultate!

Zaboravite ricinusovo ulje, mineralno ulje ili bilo koje ulje, i ZABORITE čepiće!

Klistiri su zakon!

KLISTIR Klistiri su gotovo tabu u našem društvu nakon 1950. godine. Ali oni su jednostavno, lako i brzo rješenje zatvora. Jednostavan rektalni klistir će isprati sadržaj rektuma i često stimulirati cijelo debelo crijevo u akciju, pražnjenjem cijelog debelog crijeva. Ako ne, visoki klistir je također jednostavan za napraviti, i SVI trebaju znati kako to učiniti, posebno SVAKI RODITELJ!

Još jednom, klistiri su zakon!

NAPOMENA: Neka djeca jedu puno manje nego mi, osobito ako su izbirljivi, tako da njihova kakica možda neće biti obilna. Nemojte tražiti da se WC školjka napuni izmetom; može biti samo nekoliko sitnih komadića. To ne znači da je zatvor.

Kad jednom počne ići na WC, barem jednom dnevno, vratite se na Crijevnu Formula # 3, osim ako ne uzima dvije ili više kapsule Crijeva # 1.

Što se tiče gubitka apetita, ne bih se brinuo. Kada se djeca, ili bilo tko, ne osjećaju dobro, pogotovo ako pate od zatvora, prirodan je proces za vaše tijelo da potisne glad.

Što se groznice tiče, pretpostavit ću da je ovo samo slučajnost. Ali u ekstremnim zatvorima, groznica i bol u trbuhu mogu biti znak upale slijepog crijeva ili neke crijevne infekcije. Ako joj je bol uglavnom u području slijepog crijeva (povucite crtu između njezina pupka i kuka, a sredina ove crte je iznad mjesta gdje je često bol u slijepom crijevu), ne bi joj škodilo da započne s rutinom protiv upale slijepog crijeva. Pročitajte ovo na stranici 97 pa do stranice 100 moje knjige, Detoksikacija, drugi dio.

Ove stranice ili cijelu knjigu možete pročitati na BLOGU www.herbdoc.com. Samo prijeđite na knjige na desnoj margini i listajte dolje do Detoksikacije, drugi dio (trenutno četvrta knjigu prema dolje s plavom koricom) i kliknite na ovu knjigu. Knjiga će se učitati i moći ćete je čitati upravo ovdje, SADA, online, BESPLATNO!

Tako sam sretan što ste s nekoliko biljaka i dobrog zdravog razuma mogli pomoći svojoj kćeri da se prirodno oporavi, rastopi tumor i najvažnije, izbjegava operaciju mjehura. ODLIČNO ZDRAVLJENJE!

Related Posts