Piše: Thomas Corriher, 12. prosinca 2018.

U sklopu sudske nagodbe s nekoliko grupa potrošača, FDA je konačno bila prisiljena javno priznati da su sve tzv. ‘srebrne’ zubne ispune otrovane živom. To se znalo već 30-ak godina, no bilo je prikrivano.Zubni amalgam napada mozak jer se apsorbira u krv, uz to se oslobađaju i otrovne pare dok čovjek žvače hranu.

Izjava FDA glasi ovako:”Zubne amalgamske ispune sadrže živu koja može neurotoksično djelovati na živčani sustav nerođene djece, kao i djece koja su u razvoju. Kad se takve ispune stavljaju u zube ili uklanjaju iz njih, oslobađaju se živine pare.          Te se pare oslobađaju i tijekom žvakanja… Trudnice, kao i svi koji su radi zdravlja osjetljiviji na izloženost živi te oni koji imaju visoke razine biološke opterećenosti živom, trebaju u dogovoru s liječnikom razmotriti neke druge opcije.” – www.fda.gov Slijedite ovu poveznicu[1] koja objašnjava kako ih ukloniti da se pritom ne izlažete otrovnim živinim parama.

Nakon što je ovaj članak objavljen, FDA je uklonila web-stranicu: (http://www.fda.gov/cdrh/consumer/amalgams.html), s koje su uzeti gornji citati, čime se vjerojatno grubo krši sudska odluka.

Sud je zahtijevao da tu informaciju objave javno

Unatoč odluci suda, oni i dalje pišu da bi živa ”mogla” imati neurotoksične učinke, kao da toksikolozi u to još uvijek nisu sigurni; u svom licemjerju otišli su čak tako daleko, navodeći da je otrovan učinak žive na mozak opasan samo za djecu.

Naravno, to je tek jedan od njihovih pokušaja da naprave zbrku i nejasnoće oko toga, jer pravi problem od kojeg nas pokušavaju odvući zapravo je ovaj: starija populacija sa zubnim ispunama koja obolijeva od Alzheimerove bolesti prouzročene živinim parama.

Zaista je odvratno to što čine: služe se smicalicama kad god istina prijeti da ugrozi njihove sebične interese. Sud je odredio da dužnosnici FDA u 2009. godini poduzmu akciju protiv uporabe “srebrnih” zubnih ispuna ili u protivnom riskiraju da budu u nemilosti tog suda. Nažalost, očito je da će ova nelegitimna agencija, koju uz pristanak Senata imenuje predsjednik, i dalje raditi ono što je oduvijek činila – donositi izvanzakonske odluke. Svatko tko je ugrožen živom treba u prehranu dodati selena, koji živu prirodno neutralizira.

Toplo preporučujemo Super hranu plus (više o tome proizvodu možete pročitati OVDJE) koja sadrži selen. Selen neutralizira neke otrovne teške metale, posebice živu i aluminij. Naša studija pokazuje da će samo selen spriječiti većinu takozvanih “degenerativnih bolesti mozga povezanih s godinama”. Te su bolesti u većini slučajeva posljedica cjeloživotne akumulacije tih otrova. To su jednostavni slučajevi toksikacije, no žrtve zapravo nisu bolesne. Prevencija oštećenosti mozga uz pomoć selena puno je jednostavnija. Naravno, svatko s dovoljno vremena i novca trebao bi svoje takozvane “srebrne” zubne ispune zamijeniti sigurnijim materijalima, te uz to provesti dobar program detoksikacije crijeva , jetre i bubrega . Ironično je, kad bi srebrne ispune zaista bile od čistog srebra, tada bi poboljšale naše zdravlje i ne bi imale toksične učinke.  “Zubi iz kojih se dimi”

 

Pogledajte ovaj video[2]: snimka sa Sveučilišta u Calgaryju pokazuje kako otrovne pare izlaze iz starih zubnih ispuna; slaba živina otopina koja, gledana mikroskopom, nagriza moždane neurone.

 

Pročitajte više o tome:

https://humansarefree.com/2018/12/all-silver-dental-filling-are-poisoned-with-mercury-and-it-was-covered-up-for-30-years.html

[1] https://humansarefree.com/2012/11/how-to-get-mercury-fillings-removed-without-exposing-yourself-to-toxic-mercury-vapor.html

[2] https://www.youtube.com/watch?v=9ylnQ-T7oiA&feature=youtu.be

Da bi očuvali vaše zube i zubno meso preporučujemo našu zubnu pastu: Pasta za zube

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!---->