Iskustva

Iskustvo jedne djevojke iz Zagreba koja ima povremena depresivna stanja

1. TINKTURA ŽIVCI
Tinkturu sam koristila 3 tjedna a prvenstveno zbog depresije koju sam osjećala u zadnjih godinu dana. Odlični rezultati nakon primjene u roku par dana. Smirila me je, vratila volju i snagu u život. Može se kombinirati s čajem za živce i tada su rezultati još bolji.
2. SUPERHRANA PLUS
Odličan vitaminsko mineralni dodatak prehrani. Uzimam ga sa svježim sokom po 1 žlicu dnevno. Vraća energiju. Posebno bi preporučila onima koji imaju problema sa kožom, kosom i noktima. Nakon ovoga, sigurna sam da više nikada u ljekarni neću kupiti neke multivitaminske tablete.
3. SINUSI
Prah mi je pomogao da riješim probleme sa sinusima, začepljenim nosom, curenjem nosa, disanjem, bilo da se radi o prehladi ili alergiji. Rezultati odmah vidljivi.
4. CRIJEVA 1 i 2
Već nakon dva dana nakon očišćenih crijeva osjećala sam lakoću i ugodu u trbuhu, riješila se nadutosti i hemeroida.
5.PASTA ZA ZUBE
Savršeno čisti i polira zube.
6. SUPER TINKTURA KREMA PLUS
Odlična za ogrebotine, umiruje, omekšava i vlaži kožu, pomaže kod uboda insekata. Ugodnog je mirisa.
7. PRIRODNI ŠAMPON ZA KOSU LUG
Prirodni šampon koji bi preporučila svima koji imaju problem s masnim vlasištem. Kosu nije potrebno prati nekoliko dana , osvježava i hladi tjeme.
Svakome bi preporučila da ukoliko ima bilo kakav problem a želi ga riješiti prirodnim putem, da ne odgađa zatražiti savjet stručnjaka. Možete puno dobiti a ništa ne izgubiti. Zdravlje je najveće bogatstvo i život vam se može promijeniti samo na bolje.
Hvala cijelom timu na trudu , strpljenju i podršci !M.J. Zagreb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)