KAKO SAM IZLIJEČIO VIROZU U DVA DANA!Osjetio sam da mi temperatura skaće.Bio sam malaksao i zglobovi su me boljeli toliko da sam se jedva spuštao stepenicama, kašljao sam jako i imao onu tupu bol u predjelu pluća i osjećaj da ne mogu iskašljati sadržaj koji me mući. Glava me boljela tako da sam mislio da je duplo veća. Temperatura mi je bila 38C.
Uglavnom sve je ukazivalo na bolovanje.Otišao sam doma s posla i odlučio se pozabaviti zdravljem.Popio sam napitak IMUNO SHOT. U litru vode sam stavio cijelu bočicu IMUNO SHOT A. Čisto radi ukusa ubacio sam još i sok od 3 limuna i 3 žlice meda.Popio sam malo i legao u kadu punu vruće vode. Dogrijavao sam vodu koliko sam mogao izdržati vručinu. Znoj mi se cijedio s lica, stalno sam pritom pio vrući čaj od đumbira.Osjećao sam da gorim. Izdržao sam u kadi jedva 20-ak minuta.Kad sam izašao iz kade jedva sam stajao na nogama od iscrpljenosti. No, vrlo brzo osjetio sam veliko olakšanje u predjelu pluća ,a ni zglobovi me nisu više boljeli.Nastavio sam piti napitak po malo do kraja dana. Vidljivo sam se osjećao sve bolje.Još mi je nekoliko puta tijekom dana bilo hladno pa vruće.Ujutro sam se probudio bez temperature. Bio sam slab, ali nije bilo glavobolje, pritiska u plućima, bola u zglobovima, kašalj se sveo na lako iskašljavanje uglavnom sve je bilo puno bolje….Iz predostrožnosti otišao sam još jednom u vruću kadu. Nije me iscrpilo kao predhodnog dana. Nakon toga napravio sam napitak IMUNO SHOT. Pio sam ga cijeli dan po malo. Dva dana nisam ništa jeo samo sam pio čaj i sok od naranči i limuna s medom.Navečer sam se već toliko dobro osjećao da sam izašao prošetati po sviježem zimskom zraku.R.Ž.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!-- -->