Imam 65g. Moji osnovni zdravstveni problemi su : gubitak snage i zadihanost kod najobičnijih aktivnosti (stepenice), bolovi u kostima, migrena i mršavost. Nedavno sam odlučio pokušati sa biljnim proizvodima  i bio sam ugodno iznenađen. Počeo sam sa Superhranom plus da bih ojačao cijeli organizam a za kostobolju sam uzeo Ulje za duboko tkivo. Nakon što sam nekoliko puta uzeo preporučenu dozu Superhrane plus, uvidio sam da više ne gubim dah na stepenicama i da mogu brže i sigurnije hodati. 
Onda je napadao snijeg. Čišćenje snijega mi je inaće bilo izuzetno naporno nakon čega sam više dana bio potpuno iscrpljen. No ovaj put, uz uzimanje Superhrane i pomoću Ulja za duboko tkivo , snijeg sam očistio i više dana sam ga čistio sa zadovoljstvom. Osim jednog zdravog umora, koji bi nestao nakon objeda i odmora, nisam imao nikakvih drugih problema kao ukočenost u leđima u slično. Namjeravam primjeniti i potrebne programe za čišćenje organizma prema uputama .

Mladen Radić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti