Prije tri godine sam odstranila maligni melanom. Od medicinskih terapija ništa nisam primala jer nije bilo potrebno, samo redovne kontrole .Nalazi uvijek ok. Prije mjesec dana izvadim nalaze sve ok samo ldh (koji je bitan za melanom) povišen.
Doktorica kaže to je već alarm da se nešto dešava u organizmu i predlaže da ponovim nalaze za mjesec dana. Za par dana pokupim i virus gripe koja je uslijedila visokom temperaturom i kašljem. Čujem se sa doktoricom i ona veli da će mi ldh biti još više povećan radi gripe i temperature.

Naravno strah je prisutan još više. Ne znajući kako da ga spustim obratim se na mail. Njihov prijedlog je bio da krenem sa promjenom prehrane i da ne mislim na bolest. Tako sam i krenula. Ujutro kad ustane iscijedim citruse i popijem, sačekam pola sata progutam komadić đumbira i češanj bijelog luka ,sok, pa pojedem datulju, domaći čaj u koji ubacim ljutu papriku,i onda slijedi doručak. Poslije doručka nastavljam s vodom. Svakih sat vremena po jednu času tako da ukupno popijem 3 litre.
Meso i mliječni proizvodi totalno izbačeni iz prehrane. Tokom dana i navečer jela sam ostalo voće koje se nađe u kući. Došao je dan da se izvade nalazi. Nekoliko dana sam bila pod velikim strahom.
Rezultati su stigli. Bili su više nego odlični, sve normalno, čak i ldh koji je bio 505 (referentne vrijednosti 230-460) spušten na 320. Što reći ,nikad sretnija nisam bila .Ovu moju priču želim podjeliti sa svima u nadi da će još nekome pomoći ,kao i da se puno puno zahvalim ekipi na savjetima koji su mi pomogli. Naravno ja i dalje nastavljam sa korištenjem istoga .Hvala puno još jednom.A.K.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!---->