Vegetarijanka sam zadnjih 4 godine, iako sam zadnjih godinu dana prestala koristiti mljeko, i počela sam povremeno pojesti koji komad domeceg mesa, i kavu sam redovno pila. Nemam velikih zdravstvenih problema osim od nekih namirnica mi se crijeva napušu, plinovi dođu i tu i tako koji upalni prištic. Prije sam imala problema sa cistama, i hvala bogu sve sam ih se riješila, čak i zloćudnih, još pred dve godine, takodjer savjetom dr. Shulze a, umetanjem češnjaka, bilo je i više nego uspješno!! Od tad vjerujem njegovim proizvodima.
Kad sam krenula sa programom, odabrala srednju razinu programa, i odmah izbacila kavu.
Bez pardona sam mogla biti na više sirovoj hrani, smootijima i žitaricama.
Prvi dan na formuli Crijeva 1 u kapsulama super prošao, a drugi i treci dan jedino me glava boljela u nekim periodima, nekad više nekad manje. Već četvrti dan sam bila odlično, poletna, vedra, bistra u glavi, ujutro se digla bez pardona, i imala sam opcenito više vremena jer sam manje i jednostavnije obroke konzumirala. Sa crijevnom formulom 1 sam krenula u ponedjeljak, i prva 3 dana mi je bila dovoljna 1 kapsula da imam 2 do 3 stolice, a već 4 dan, sam prošla bez stolice, tako da sam od onda uzimala 2 kapsule, i onda sam imala redovno 3 stolice. Tako da sam sa formulu crijeva 2 krenula sljedeci ponedjeljak.
Mješavina mi je bila super, bez okusa, sa malim česticama mješavine što me je često i zasitilo. Mješavinu sam nekad mješala sa sokom od jabuke, mrkve ili limuna. Tu me je pak još manje hrane pitalo, i bez pardona sam to uspjela iako sam na početku bila skeptična kako cu ja to. Ali kad sam se podsjetila svrhe toga, i kakav će ishod dobar bit, bez pardona sam to odradila.
Stolica je bila redovita, konzumirala sam vode koliko je i trebalo..
Detoks je počeo vec drugi dan na crijevnom formulom 1 , glavoboljom, kasnije mi je neke prišteve izbacilo, nekad malo dekoncentracije, san mi je bio okej, čak bolji i kvalitetniji, baš sam se osjećala da sam se pošteno naspavala. Nije bilo onih popodnevnih umora. Uz detoks sam i radila na poslu, doma, i uspjela sam trenirat.
Ostala mi je super navika ispijanja vode, manje me hrane pita, vidno mi je kilaža pala, i celulit otišao, koža mi ima sjaj, glava bistra, trbuh laaagan, i oslobođen. Ma super! Dok nisam osjetila koliko dobro mogu biti, nisam znala što sam nosila sa sobom.
Eto sutra krecem sa detoksom jetre. I baš se veselim
Zahvalna sam Vam što ste nam omogucili da možemo koristit ove programe. I što sve u uputama ljepo piše, i što je najbolje, što su proizvodi za nepce neutralni.
I svoje roditelje sam navukla na crijevnu formulu 1 u kapsulama , koji konzumiraju meso na redovnoj bazi, i kojima je stolica bila manje redovitija. I samo s jednom kapsulom su ih pokrenuli, i imaju svakodnevno 1 do 2 stolice. Takodjer su oduševljeni.
I superhranom, to cemo definitnivno nastavit koristit.
PooooozdravMonika Kožul

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!-- -->