Ljetos sam dosta čitala o povećanoj jetri i zaključila kako sasvim sigurno imam problem s povećanom i masnom jetrom. Pričala sam o tome s kolegicom s posla koja mi je rekla kako je kupila kapi Detoks iz Instituta za detoksikaciju oragnizma za koje je čula da su dobre za čišćenje organizma, ali da ih ne može piti, jer „nisu najfinije na svijetu“. Donijela mi je ono što joj je ostalo i počela sam piti 3xdnevno po 20 kapi tinkture Detoks nakapano u malo vode, uz detox čaj 1xdnevno pola litre i 2 litre vode dnevno. Već za 3 dana mi se vidno smanjio trbuh, kao da se ispuhao. Bolje sam se osjećala, bila pun energije. Jedino što sam često morala na wc. Nastavila sam piti kapi i uočila sam da mi se smanjio apetit pa sam, uz normalnu aktivnost i prehranu kakvu inače uobičavam, počela  mršaviti.

Izgubila sam u 2,5 mj ukupno 8 kg i jako, baš jako mi se vidi. Najviše me veseli što mi se otopio celulit na nogama, kojeg se nisam mogla riješiti ni kavitacijom, ni masažama i svim i svačim što sam ranije probala. Popravila mi se i krvna slike.

Kako su rezultati bili vidljivi, počele su iste kapi Detoks koristiti i moje prijateljice i kolegice. Sve koje su mogle podnijeti „okus“, neovisno o svojim zdravstvenim tegobama (visok ili nizak tlak, tahikardija, bolesna žuć… ), počele su mršaviti – brže ili sporije, ali razultat se vidio. Neke su se pohvalile i boljom krvnom slikom. Uglavnom, koja god ih je uzela i pila, nije imala negativnih posljedica na zdravlje.

Planiram nastaviti uzimati kapi svaka 3 mj po 3 tjedna.

 

S poštovanjem,

Renata Vugrinčić 2019 god.

Više o formuli Detoks možete pročitati na: Detoks

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!---->