U prosjeku svaki treći pacijent koji posjeti internistu boluje od ove bolesti. Liječnici najčešće takvim pacijentima prepisuju lijekove. U knjizi „Izlaz iz depresije“ doktor Nedley zagovara potpuno drugačiji pristup – istraživanje uzroka koji su doveli do pojave depresije.
Stekavši svjetsku slavu upravo zbog pristupa kojim teži da trajno i potpuno izliječi pacijente, doktor Nedley je cijenjen i među kolegama i među pacijentima. Aktivan je liječnik još od 1989. godine kada je dobio specijalističku licencu. Posljednjih godina se posvetio proučavanju rezultata najnovijih istraživanja na temu bolesti uma.
Da bi se pobijedila depresija, potrebno je upoznati se s glavnim uzrocima koji je izazivaju, kao i sa zdravim navikama čijim se upražnjavanjem brzo i jednostavno uklanja ova bolest.

Knjigu možete pročitati depresija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!---->