Kako prepoznati da ste ozračeni?

– Vrtoglavica, psihički umor, umor očiju, jaka glavobolja, katarakta i mučnina.

Gdje možemo pronaći štetno zračenje?

– Rendgensko snimanje u medicini i stomatologiji, građevinski materijali koji sadrže radon ili uranij. Zračenje dolazi i
od eksplozije atomske bombe i terorističke „prljave bombe”.
Kada zračenje dođe u kontakt s ljudskom stanicom, stanica se mjenja, oštećuje i uništava. Ako dođe do oštećenja DNK stanica, onda se mogu javiti genetske mutacije na potomstvu ozračene osobe. U kolikoj god mjeri se izložite zračenju, veoma je opasno po zdravlje ljudi.
Stroncijem-90 i jod-131, koji nastaju pri eksploziji atomske bombe, izrazito su štetni, jer imaju kratak poluraspad i jer ih tijelo lako apsorbira.

Dali se možemo zaštiti?

– Izbjegavajte izvore zračenja (radijacije) i sredinu koja je izloženija njoj. Da biste se zaštitili od radioaktivnosti, potrebno je unijeti u tijelo dovoljno neradioaktivnih elemenata preko hrane.

1) Ako ne unosite dovoljno kalcija , vaše tijelo će apsorbirati radioaktivni stroncij-90 iz zraka. Najbolji izvor kalcija (Više o kalciju možete pročitati OVDJE) je integralni sezam ili tahini koji sami možete napraviti, sameljite integralni sezam u vašem blenderu, dok ne dobijete pastu i jedite to često, te budite fizički aktivni. Da bi poboljšali okus možete dodati malo meda. Gdje se još može pronaći kalcij:

KALCIJ
Namirnica količina u mg na 100 g
Integralni sezam 783
Soja 260
Badem 252
Lješnjak 225
Špinat 126
Orah plod 87
Kikiriki 74
Oljuštena Zob 70
Integralno brašno 40
Riža 10

2) Kupite bočicu joda ili po potrebi koristite Super hranu plus koja u svome sastavu ima morske alge (Spirulinu, Klorelu i Dulse) koje sadrže prirodni jod. Kapi joda nanesite malo na gornji dio stopala (ili na unutrašnju stranu bedra). Ako boja nestane u roku od 24 sata, stavite još malo (previše joda je štetno). Vaše tijelo će ga upiti i tako zaštititi od štetnosti radioaktivnog joda (joda-131), koji uništava štitnjaču.
– tijekom atomskog napada, velike količine vitamina C će vam pomoći da se zaštitite, naš potpuno prirodni C VITAMIN vam tu može pomoći da se zaštitite.Na tržištu postoji takozvani “C Vitamin” ASKORBINSKA KISELINA koja se proizvodi od GMO kukuruza, šećera, acetona….Više o toj kemikaliji možete saznati OVDJE . Obavezno uzimajte tada i više kalcija i joda.
– u hranu koja štiti od zračenja spadaju: svježe voće, povrće, žitarice u cijelom zrnu i mahunarke.
– hrana koja oslabljuje zaštitu od zračenja je: meso, piletina, mliječni proizvodi, šećer, rafinirana hrana i hrana koja sadrži aditive.

– pušači su pod većim rizikom od nastanka problema sa zdravljem uslijed prisustva radona u kući.
– nemojte ići na rendgen snimanje ako nema stvarnih razloga za tim. Nemojte ići ako ste trudni.
– izbjegavajte rad u laboratoriju s X-zrakama, jer ako budete radili tamo, onda ćete postepeno povećavati ozračenost svog organizma.

 

3) Crijevna formula 2 u prahu ili kapsulama sadrži Jabučni pektin koji navlači radioaktivne čestice u tijelu, potvrdila je studija u kojoj su davane određene količine jabučnog pektina djeci koji su doživjeli Černobilsku nukleranu kataklizmu, više o toj studiji možete pročitati OVDJE. Crijeva 2 mogu sa zida debelog crijeva i sa crijevnih resica otkloniti davno zaostale fekalne tvari. Otklonit će i otrove, toksine, teške metale poput olova i žive, i čak radioaktivne materijale poput stroncija-90. Otklonit će i ostatke 2.000 poznatih farmaceutskih kemikalija i lijekova.
Njeno prirodno djelovanje omekšavanja opustit će stvrdnute fekalne materije kako bi se lakše otklonile.

 

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno se javite timu iskusnih fitoterapeuta za besplatno savjetovanje: 092 352 7589 ili 099 645 0504

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!-- -->