Objasnit ćemo malo poznat način mučenja i ubijanja neprijatelja i zarobljenika u drevnoj Kini. Baziran je na vrhunskom poznavanju prehrane i zakona zdravlja. Poslije ovog teksta uloga onoga što unosimo u svoj organizam u obliku hrane bi trebala biti jasnija.

Naime, stari Kinezi su ovu metodu primjenjivali tako što su žrtvi davali jesti mesa i piti vode koliko god hoće. U principu, takva prehrana je lišena ugljikohidrata koji daje energiju, potrebnih vitamina, enzima i fitokemikalija koje se nalaze u biljkama, a samim time i vlakana koja upijaju razne toksine i čiste crijeva.
Meso veoma brzo zasiti, ali se brzo i ogladni tako da apetit raste. Uz velike količine toksina iz mesa, masnoća, nepotrebnih količina proteina koji truju jetru i bubrege žrtve su osjećale simptome autotoksikacije(samootrovanja). Prvi poremećaji u probavi i funkcioniranja organa se osjećaju već poslije dan- dva. Budući da se meso sastoji od vode, proteina, malo minerala, vitamina i masnoća (to su sve sastojci koje organizam apsorbira) ne ostaje mnogo otpadaka od kojih bi se formirala stolica(fekalije), a crijeva postaju prazna i lijena. To ubrzo dovodi do zatvora. Organizam postaje sve više i više zatrovan, uključujući i mozak. Dan za danom funkcije otkazuju; jetra, zatim bubrezi, pluća i srce. Javljaju se fobije i halucinacije. Disanje je sve kraće, a puls srca i aritmije se pojačavaju. Počinju jaki bolovi u tijelu a uskoro i gangrene. Koža također počinje propadati. Počinje truljenje iznutra cjelokupnog organizma i javlja se ludilo. Ako bi takva osoba i prestala uzimati hranu smrt se ne bi mogla zaustaviti. Smrt nastupa u roku od dvadesetak dana i to u teškim mukama.

 

3 Odgovori

 1. Ali ovo nije istina. Radi zdravstvrnih problema sa crijevima vec sam 3 mjeseca na iskljucivo mesnoj prehrani. Osjecam se dobro, nalazi su odlicni, tegobe sa crijevima su skoro pa nestale. Napokon tijelo absorbira nutrijente i ne oblaze crijeva ogromnim kolicinama sluzi.

  1. Poštovana,

   Hvala na vašem komentaru. Koliko smo vas shvatili vi ste za sva tri obroka(i međuobroke) jeli samo meso i ništa drugo?
   Inace, informacije koje smo naveli u objavi se zasnivaju na radu Prof. Otto H. Warburga, ravnatelja Instituta za staničnu fiziologiju Kaiser Wilhelm, on je dobio Nobelovu nagradu za medicinu od Nobelove fondacije u Stockholmu. Prof. Otto H. Warburg, njemački dobitnik Nobelove nagrade za medicinu. Tako da se na pravilan način informirate, detalje o tome možete pročitati u nastavku https://detoksikacija-organizma.com/problem-zakiseljavanja-organizma/

  2. To i dalje ne znaći da je mesna prehrana zdrava.
   Vjerojatno ste prije jeli svakakve kombinacije hrane
   i kad ste ostali samo na mesnoj organizam je rekao hvala jer je sad rasterečen.
   Ali kod mesne prehrane dolazi do jakog zakiseljenja organizma i do bolesti prije ili poslije.
   Vjerujte mi, ja bih više od Vas volio da je janjetina zdrava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!-- -->