„Ne vjerujem u modernu medicinu. Ja sam medicinski heretik za suvremene liječnike. Cilj mi je da ovom knjigom uredim i vas da počnete da razmišljate. Vjerujem da usprkos svoj super tehnologiji i elitnom ophođenju prema pacijentu koje treba da vas uvjeri kako brinu o vama podjednako brižno kao i o astronautu na Mjesecu, najveća opasnost koja prijeti vašem zdravlju je zapravo doktor moderne Medicine.
Vjerujem da su postupci liječenja bolesti u modernoj medicini rijetko kada uspješni, i da su često daleko opasniji od bolesti koju treba da liječe. Vjerujem da su opasnosti u sprezi sa širokom upotrebom opasnih procedura u slučajevima kada uopće nema bolesti.
Vjerujem da više od 90% moderne Medicine može slobodno da nestane s lica Zemlje – doktori, bolnice, lijekovi i oprema – i da će efekti tog nestanka na naše zdravlje biti momentalno poboljšanje.“

Dr Robert Mendelson je stekao slavu kao jedan od vodećih američkih pedijatara. Kao liječnik zvanične medicine, u svojoj karijeri je video dovoljno primera i prikupio mnoštvo dokaza kojima može da potvrdi svoju čuvenu izjavu: “Bog moderne medicine je smrt”.

Knjigu možete pročitati Prevare-moderne-medicine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!-- -->