KAKO I VI ZA SAMO 5 DANA MOŽETE BITI ZDRAVIJI I SRETNIJI VISE ŠTO STE VEROVALI DA JE MOGUĆE

Ne možete imati stolicu?

Vjerujem da brinete o svome zdravlju. Glavni problem današnjice je zatvor. 80% svijetske populacije nema redovnu stolicu. Prosječna osoba taloži pet do šest kila fekalnog otpada u svojim crijevima, što definitivno nije zdravo.

 

Imala sam isti problem.

Ovo nije još jedna tableta koja “radi”, nije još jedan “provereni” probiotik, nije izgladnjivanje opasnim dijetama, nije mučno treniranje, hidroklon terapija, nije opasan hirurški zahvat.

Ako hoćete potpuno prirodno, jednostavno i brzo da riješite zatvor – i to na duge staze – onda pažljivo pročitajte ovo pismo do kraja jer imamo sjajne vesti za Vas.

Zdravo,

Moje ime je Goran Tamarajanin,

Imam 42 godine i magistar sam prirodne medicine i fizioterapeut. Skoro 20 godina sam se borio protiv zle napasti poznatije kao zatvor. Nekad po 7 dana nisam išao na WC.

Nažalost, moja borba je bila s toliko malo vidljivih rezultata da se teško može nazvati uspehom. A u poređenju sa uloženim vremenom i novcem, rezultat je bio jedna poražavajuća nula. Nula koja me je stresirala svakog jutra kada proletim pored ogledala. Proletim kako se ne bih samo dodatno nervirala.

U detinjstvu sam trenirala ples, folklor, plivanje… Bila sam pravo sportsko dete. S folklorom sam čak išla i na takmičenja.

Iskreno, nikada se nisam opterećivala oko svog izgleda jer sam uvek bila prezadovoljna.

Sve je bilo savršeno dok nisam dobila prvi posao i počela nekad i po 10 sati dnevno da radim, uostalom kao i mnoge moje drugarice.

S poslom dođu i problemi kao što je manjak vremena i mogućnosti za zdravu ishranu, treninge, a i naizlged neizbežan stres. Taj mali, ali uporni stres skuplja se i gradi postepeno, pa ga često i ne primetimo, dok nešto ne krene naopako.

Tačno se sećam te noći… taman kada se završila ta prva ledeno-duga radna zima. Sušila sam kosu u kupatilu i spremala se za izlazak baš sa izvesnom simpatijom. I iz ugla ogledala ugledala – to. Da – to.

To što sam čula da samo tamo neke druge devojke imaju, u nekoj drugoj državi ili na nekom drugom, dalekom kontinentu, ali ne ovde, ne moje drugarice, a pogotovu ne – ja.

Celulit na telu

Malo je falilo da se onesvestim!

Kako? Zašto?

Zašto i kako se meni pojavio celulit, i to odjednom, nenajavljen iz zasede.

Pri tom, uopšte nisam bila gojazna, naprotiv, još sam mogla i da se ugojim koji kilogram.

Bila sam ubeđena da celulit imaju samo starije i “punije” žene. Što je zapravo daleko od istine.

Celulit, u nekom obliku, imaju skoro sve odrasle žene (čak 98%)! Mada mi to saznanje baš i nije donelo duševni mir.

Naprotiv…

Sebi sam počela da izgledam i da se osećam odvratno, nekako bljak.

Ako imate celulit, znate kakav je osećaj. Prestanete da volite svoje telo, sebe, i celulit primećujete sve više i više. Ružno je i pomisliti, a kamoli pogledati to na svom telu.

I nije toliki smak sveta kada možete da ga sakrijete, ali kada krene proleće, pa leto – umesto da se radujem i upijam sunce, mene je samo hvatala panika. A tada kao po pravilu celulit samo dodatno “procveta” zajedno s vremenom.

O kraćim suknjama i šorcevima, sunčanju gde neko može da me vidi i sličnim stvarima nisam htela ni da pomišljam. Što dalje od sveta to bolje.

Odjednom mi je izgledalo kao davno prošlo vreme kada sam mogla bezbrižno da se švrćkam u kupaćem. A to sam godinama shvatala zdravo za gotovo.

Devojkama koje su zato izgledale savršeno zategnuto i pocrnele, mogla sam samo da zavidim i da se dodatno osećam još gore. Blago njima kad imaju takvu genetiku. Nisam znala više da li da krivim sebe, druge, ili čak i zlu sudbinu.

Ne bi ni to bilo toliko strašno da nisam objavila rat celulitu, i to na svim frontovima.

Kada kažem “rat” to nije šala, već da mi zavirite u kupatilo, videli biste punu ratnu anticelulit opremu kako ispada iz polica – sve od lakše pa do teže artiljerije.

Nema šta nisam probala od “lakih i brzih” metoda.

Mazala sam se svakom “dnevnom” i “noćnom” kremom i gelom koji postoji, pa blatom, kafom, glinom, scrubovima, pa čak i limunom… spavala sam umotana u folije kao palačinka, trenirala u anticelulit čarapama, pila više vode nego što stane u gradski vodovod. Ali to je bio tek početak.

Bila sam idealna mušterija.

Pošto više nisam znala koja krema “radi” onda sam ih jednostavno sve kupila i kupovala svaku novu i skuplju kremu koja se pojavljivala. Kada nisu radile (a kada jesu?), onda sam pretpostavljala da “pogrešno mažem”, možda treba u kontra smeru, dublje, ili koji minut duže?

Lagala bih da nije bilo rezultata, jeste. Samo ne baš onih koje sam želela.

Koža mi je bila glatka, mekša i nežna, neke od krema su i jako lepo mirisale (a neke baš i nisu), ali celulit se držao kao nemački super lepak.

Gelovi zategnu kožu na dan, dva, ali čim sam prestala s mazanjem, samo se vratilo na isto. Da ne spominjem da mi je telo drugačije reagovalo na kreme, od nekih sam samo imala crvenilo.

Da ne grešim dušu, možda su kreme, gelovi, blato i slične metode nekim devojkama i pomogle, ali u kombinaciji s još deset metoda, ko zna šta je bio odlučujući faktor – ako ga je uopšte bilo?

Uostalom da li Vi poznajete i jednu devojku kojoj su takve i slične metode zaista pomogle?

Posle bezbroj raznoraznih preparata, preživela sam nekako to prvo celulitsko leto. Mada uglavnom skrivajući noge i zadnjicu maramom. Nisam navikla da se tako osećam u vezi svog tela.

Sledećeg leta nisam želela da budem iznenađena.

Celulit je i dalje bio tu, logično mi je bilo da je bolje ga napadnem odmah pre nego što se nagomila još više. Pošto kreme nisu odradile svoje, bacila sam se na drastičnije mere.

Tuširala sam se toplom pa hladnom vodom za bolju cirkulaciju, probala i neku anticelulit kupku. Ali kad zimi “pobelite”, celulit se samo još više vidi. “Detoks” čajeve nisam samo pila već sam se i mazala čajevima. Da ne spominjem kakva je to procedura i vremenski, a nije baš ni besplatno.

Kad to nije išlo, bacila sam se na razne dijete – čitaj izgladnjivanje.

Živela sam na grejpfrutu, odrekla se svega slatkog, pa noću dobijala šokove gladi i napadala zaštekane čokoladice i krišom pustošila frižider.

Išla sam od dijete do dijete od kojih sam se gojila, pa mršavila, pa opet gojila, a kad smršam uvek mi deluje da imam samo još više celulita. Izbegavala sve slano, slatko, gazirano, prerađeno, i više nisam znala koga uopšte da slušam jer su svi imali druge teorije.

Imam utisak da mi se na kraju život sveo na to da čitav dan razmišljam samo o tome kada, šta i koliko sam pojela.

Po čitav dan sam prala sudove i sređivala kuhinju, čekala u redovima po marketima, samo da bih sama spremila zdravu hranu.

Uostalom ko još danas uopšte ima vremena da čitav život broji kalorije?

Svaki zalogaj sam se osećala krivom i dok vidim nečiji pogled dok stavljam zalogaj u usta “eto zašto imaš celulit” – vidim im šta misle u pogledu.

Jednom prilikom sam bukvalno plakala od izmučenosti. Kada sam preko 3 nedelje držala striktnu dijetu da smanjim celulit… i onda dala sebi oduška jedan vikend kad su došli praznici i slave, jedan jedini vikend da se malo opustim i pojedem šta volim… taj ponedeljak ujutru kada sam stala ispred ogledala… sve mi se vratilo.

Sav trud od tri nedelje mučenja bačen kroz prozor kao da ništa nisam radila. Više nisam imala snage.

Naravno da sam brzo odustajala pod stresom od posla i svega, i samo sam se i naglo ugojila kada sam videla da sve to ne radi, bar što se celulita tiče.

Možda ja jednostavno nisam mogla da budem toliko spartanski disciplinovana da sve to ispratim.

Nisam više verovala ni u jednu dijetu, pogotovu jer osim što sam se ugojila počele su i strije da mi se naziru od prebrzih jojo reakcija.

A da ne spominjem da mi je koleginica (koja je isto muku mučila s celulitom pa smo stalno razmenjivale ideje), rekla da je od jedne dijete počela da joj opada kosa. Pa je bilo pitanje da li su sve te ekstremne dijete uopšte zdrave i bezbedne.

Prošla je i ta druga zima i proleće stizalo brže nego što sam htela, a osim dovoljno celulita “za izvoz”, imala sam i skoro deset kilograma više nego prošle zime u isto doba.

Šta reći – a ne zaplakati?

Da li stvarno mora da bude tako teško?

Tog marta sam ispraznila kasicu prasicu i na preporuku drugarice otišla na anticelulit masaže da “razbijem” celulit.

Posle 10 tretmana imala sam modrice i još više celulita!

Kažu da je to zato što celulit izbija na površinu pa u stvari treba još deset tretmana… Malo je reći da sam bila razočarana (a ni moja ojađena kasica prasica nije baš bila oduševljena).

Kažu treba naći masera ili maserku koji “znaju”, a ja sam srećnica eto možda baš zalutala u pogrešan salon.

Da ne pomislite da je to bilo to, nastavila sam ja i sa dobrim starim kremama za svaki slučaj da probam i te nove.

Ali sam zato izgladnjivanje dijetama zamenila sa članarinom u teretani i preslatkim (ali skupim kao đavo) ličnim trenerom da me “sredi” do leta (ali do kog leta?).

Život u teretani je super, jeste zahtevno i da mi ode 2 sata dnevno, ali stvarno sam se bolje osećala i skinula koji kilogram, i delovalo mi je da se celulit smanjio, iako i dalje vidljiv taman toliko da mi ne da mira.

To su ipak bili odlični rezultati ali valjda i očekivani – s obzirom da sam trenirala šest dana nedeljno – tri puta sa trenerom i tri puta grupni kondicioni treninzi.

Ali stalno sam bila gladna. I da ne pričam da mi se život sveo na kuća-pos’o-kuća-trening. Zaboravili ljudi da postojim, a u teretani sam postala deo inventara!

Taman kad sam izgorela od takvog režima, posle leta, smanjila sam treniranje i težinu sam održavala, ali celulit je jednostavno bio neuništiv!

Celulit mi se sezonski taložio sve više i više, pa me je na kraju doveo dotle da sam čak išla i na LPG, kavitacije, limfne drenaže, pa čak i mezoterapiju – iako se igle plašim kao đavo krsta.

Ništa posebno vidljivo nisam postigla. A bolje da ne spominjem koliko su svi ti tretmani koštali.

Tako sam u proteklih skoro dvadeset godina, probala sve što postoji osim ozbiljnije hirurgije, a i to bih probala da me nije strah.

Kada se s nečim tako dugo bezuspešno boriš, i uložiš toliko vremena, znoja, novca i nade… izmoriš se i prestaneš više u bilo šta da veruješ.

Imala sam utisak da što sam se više trudila, mazala, pazila na svaki zalogaj, živela u teretani, trošila na razne tretmane, to sam više celulita imala.

Već sam odustala da ću se ikada rešiti celulita.

I ne bih sve ovo sada ni pisala, da se 2003. godine nije dogodilo čudoČudo je da sam se otrovala nekom pokvarenom hranom i stomak mi je bio u nikad gorem stanju.

15 dana sam bila naduta kao lopta, bez prestanka – mislila sam da će da mi pukne stomak. Nakon što su mi pored drugih analiza gurali i sondu u creva (što ne bih poželela ni najgorem neprijatelju), lekari su zaključili da imam helikobakteriju, koja je dodatno opasna jer inače dovodi do čira.

Prepisali su mi pola apoteke, antibiotike i druga čuda.

Nakon te tradicionalne zapadne terapije, nadutost je nestala, ali sam imala jezive podočnjake i, verovali ili ne – zubi su mi pozeleneli.

Zubar nije mogao da veruje jer tako nešto još nije video, kaže da su antibiotici bili toliko jaki da su mi potpuno poremetili zubnu floru.

Što je najgore, za desetak dana stomak je opet počeo da mi bubri. Antibiotici nisu bili dovoljno jaki da ubiju bakteriju, ali su zato mene solidno dotukli.

I sad se verovatno pitate kakve to sve veze ima sa celulitom?

Ima i te kako.

Tako prenaduta tražila sam drugo, manje agresivno, “alternativno” rešenje. I našla ga.

Žaleći se jednoj poznanici, na moju sreću znala je nekog, preporučila mi je dr Gojka Filipovića, čoveka koji ima malo drugačiji pristup. Tačno to što sam tražila. Na prvu loptu sam bila dosta skeptična prema svemu, jer je terapija zvučala suviše jednostavno, neagresivno i drugačije od konvencionalnih metoda. Probala sam jer nisam imala više šta da izgubim.

Za tri nedelje potpuno prirodne, zdravorazumne terapije i prirodnih preparata, stomak mi je bio kao nov.

Nakon što sam ozdravila, držala sam se njegovih preporuka i za par meseci organizam mi je bio kao preporođen. Uz nekoliko sitnih promena u načinu života i kućnih recepata za tri meseca sam skinula i 7 kilograma (koji se od tada nikada više nisu vratili). Celulit je i dalje bio tu, ali daleko manje izražen.

Bolest me je navela da napravim ozbiljne promene, ne samo zdravstveno već i u načinu razmišljanja.

Postoje druge metode za rešenje gotovo svakog problema (pa i celulita)

Više nisam tako slepo verovala baš u sve što kaže zapadna medicina i bilbordi velikih korporacija. Čiji cilj kao da nije da budemo zdravi, već da ostanemo bolesni. To je sve imalo tako jak uticaj na mene da sam htela tome da se posvetim u potpunosti.

A sa dr Filipovićem sam ostvarila i poslovnu saradnju i počela zajedno s njim da pomažem ljudima drugačijim, prirodnim pristupom. Kao što su ayurveda, fitoterapija i druge nekoliko hiljada stare metode lečenja kojima je nepravedno dodeljen status alternativne, iako je 50 generacija uspešno lečeno prirodnim biljkama i holističkim metodama. Tako rešavajući prave uzroke nastanka zdravstvenih problema, a ne pukim gašenjem požara i simptoma.

Isključivo na preporuku, javljali su nam se ljudi s ozbiljnim oboljenjima kojima je pomoć već zaista bila potrebna i koji su sve drugo već probali. Ljudi koje je zapadna medicina otpisala.

Tražili su nekog kome je zaista stalo. I bili su isto tako oduševljeni rezultatima kao i ja.

Mnoga rešenja nisu postojala u apotekama i nisu mogla da se kupe, te smo faktički bili primorani da pokrenemo sopstvenu proizvodnju određenih prirodnih preparata u kombinaciji sa komponentama iz celog sveta.

Naravno, svi proizvodi su deklarisani i zdravstveno ispitani na Farmaceutskom fakultetu u Zavodu za bromatologiju i Zavodima za zaštitu zdravlja Srbije, a sve komponente i sirovine nakon pripreme i obrade zdravstveno se kontrolišu pre nego što uđu u završni proces proizvodnje finalnih proizvoda.

Tako je naš tim u protekloj deceniji prirodno izlečio više hiljada ljudi, a naši proizvodi mnogima su potpuno preokrenuli život onda kada više ništa nije radilo.

Ja sam godinama nastavila da izučavam i da se borim s celulitom i sve bolje razumela prave, manje poznate razloge njegovog nastanka.

A onda se prošle godine odjednom sve preokrenulo protiv celulita, a u moju i sada i Vašu korist.

Pošto smo stalno tragali za najboljim prirodnim rešenjima, prošle godine smo slučajno otkrili potpuno drugačiju komponentu protiv celulita.

Komponentu koju smo u međuvremenu dodatno unapredili i stvorili kompletnu anticelulit formulu za maksimalne rezultate.

Ja sam se naravno ozarila od uzbuđenja, iako je sve zvučalo skoro previše dobro da bi bilo istinito. Pogotovu meni koja sam već sve probala što se celulita tiče.

Otkrili smo komponentu koja klinički dokazano direktno utiče na faktore koji dovode do stvaranja celulita. I koja je meni lično pomogla da za manje od mesec dana skinem više celulita nego što sam ukupno uspela u proteklih 20 godina.

Finalna formula koju smo kreirali je imala zapanjujuće rezultate za mene i skoro sto naših klijenata i prijateljica.

Celulit se povukao gotovo istom brzinom kojom mi se i pojavio. I to sve bez opasnih dijeta, bez krema, bez mučnih treninga i bez skupih tretmana.

Volela bih samo da sam ovu formulu imala te noći pre 20 godina.

Znajući kroz kakve sam muke prošla i kroz šta prolaze druge žene s celulitom. Ovo je moralo da bude dostupno svim ženama.

Ali pre nego što mogu da Vam kažem o čemu se tačno radi, morate razumeti šta su pravi, manje poznati razlozi nastanka celulita i zašto su nas sva popularna verovanja o celulitu uvela u veliku zabludu.

A verujem da će ono što ćete ovde saznati razbesneti razne salone, velike korporacije i doktore koji zarađuju stotine miliona od liposukcije i drugih tretmana. Nažalost, većina njih uopšte ne želi da se zaista otarasimo celulita.

Shvatila sam i zašto mi žene uopšte nismo krive za nastanak celulita i da, koliko god se trudile – celulit će uvek iznova i iznova da nastaje osim ako se reši drugačijim pristupom, iznutra.

Shvatila sam zašto treninzi, dijete, kreme i drugi tretmani nikada nisu ni bili predviđeni da eliminišu celulit.

I kako sada lakše nego ikada, napadajući direktno prave uzroke nastanka i blokirajući nastanak iznova konačno možemo da se dugoročno pozdravimo s celulitom i živimo život punim plućima.

Šta je pravi razlog nastanka celulita i zašto popularne metode ne pomažu?

Naučno je prihvaćeno da je celulit rezultat lokalizovanih metaboličkih destrukcija potkožnog tkiva, uključujući i hipertrofiju tj. uvećanje potkožnih masnih ćelija i propadanje vezivnog tkiva praćenog fibrozom.

Konstantno zapaljenje prouzrokovano hormonalnim aktivnostima menstrualnog ciklusa uzrokuje neprestanu destrukciju kolagena.

Prostije rečeno, celulit je poremećaj vezivnog tkiva. U toku menstrualnog ciklusa kolagen se konstantno razara.

Organizam se obnavjla i hoće da nadoknadi izgubljeno, što onda dovodi do povećane proizvodnje kolagena i većih masnih ćelija, koje zatim “isplivavaju ka površini”, što su tačno te neravnine na koži – celulit.

Šta to uopšte znači?

Svi smo konstantno pod različitim vrstama stresa. Telo se od stresa uplaši i brani s različitim reakcijama, a jedna od tih reakcija je i celulit kao odbranbeni mehanizam. Celulit je ogledalo, proizvod tela kao odgovor na strah od pretrpljenog stresa.

Stres je jedan od razloga zašto su naše bake imale manje celulita nego što moderna žena 21. veka ima.

Ali ja nisam pod stresom, ja sam skroz opuštena…

Varate se ako mislite da niste pod stresom.

Čak i da radite taj-či na dalekom Tibetu, bez grama psihičkog stresa, celulit bi se opet pojavio (doduše u značajno manjem obliku) zbog redovnog fizičkog i mehaničkog stresa na telo od menstrualnog ciklusa.

Dakle, krivac za nastanak celulita je psiho-fizički stres koje telo trpi zbog estrogena i menstrualnog ciklusa. Zato celulit najviše imaju žene, i malobrojni muškarci s viškom estrogena.

Prvi talas celulita nastaje od fizičkog stresa koji u telu kreira menstrualni ciklus, proces se zatim ponavlja svakog meseca, a onda taj prvi talas celulita dalje uzrokuje emocionalni i psihički nemir od koga se stvara sve više i više celulita. Začarani krug celulita se pokrene.

Ne možemo niti treba da se rešimo menstrualnog ciklusa i estrogena.

Ali danas konačno postoji način da se oslobodimo njihovog rezultata – psiho-fizičkog stresa – koji je glavni kreator i upravnik Fabrike Celulita.

S prirodnom formulom koju smo pronašli možemo da zaustavimo destrukciju kolagena i time sprečimo fizički stres, a da istvoremeno dvostruko zaustavimo psihički stres i na taj način celulit zaustavljamo sa svih strana maksimalnom brzinom.

Efekat je upravo zbog toga tako moćan i vidljiv već posle 15 dana*. I što je najbolje, što više celulita imate – to su bolji efekti!

Znam da ste nestrpljivi, te neću da dužim dalje.

Danas konačno ponosno mogu da Vam predstavim SlimAktiv Pro, anticelulit formulu u kapsulama i kompletnu anticelulit terapiju za dugotrajne rezultate.

* rezultati mogu da se razlikuju od osobe do osobe.

DA, istina je stvarno RADI.

Tinkture su prirodni dodaci ishrani. Postoje više faktora koji utiču na rad crijeva, voda, ishrana, fizička aktivnost, ali ova formula stimulira i jača mišićne pokrete crijeva i bez ovih faktora.

TKO smo mi?

Robert V i Goran U iz Splita, Hrvatska. Bavimo se ovim poslom već 7 godina, počeli smo tako što smo i mi imali iste probleme kao i vi, te tražili riješenja u apotekama, razim tabletama, tretmanima… dok nismo “slučajno naišli na prirodnu medicinu koja nam je promijenila život za 180 stepeni.  Od 2014. godine se aktivno bavimo savjetovanjem ljudi o prirodnim metodama regeneracije, detoksikacije organizma baziranih na stoljetnom iskustvu i radu najboljih svjetskih stručnjaka poput dr Richarda Schulzea i dr Johna R. Christophera. U svojoj praksi educiramo ljude o metodama i tehinkama samoliječenja kao i u zdravstveno-edukativnim centrima BellaVita, Uchee Pines i Back Garden.

 7 godina iSkustva Rada sa ljudima

3000+ zadovoljnih klijenata

STOtine pozitivnih iskustava

Iskustva ljudi koji su riješili problem

FORMULA CRIJEVA #1 JE RJEŠENJE KOJE SMO GODINAMA ČEKALI.

 • Oralna upotreba
 • 100% prirodno, biljnog porekla
 • 100% bio-aktivan
 • BSE i GMO slobodan
 • Bez glutena, alergena i teških metala
 • Organski gajena biljka
 • Rezultati klinički dokazani
 • FDA odobreni sastojci
 • Bez pesticida, rastvarača i neželjenih efekata
 • 28 KAPSULA

Benefiti

 • Poboljšat ćete cirkulaciju

Zatvor prouzrokuje oticanje crijeva, kada se to dogoti, može nagnjiječiti pluća, jetru, srce i druge  organe.

 • Otkloniti ćete toksine

Otkloniti ćete toksine, teške metale, i neke potencijalno štetne hemijske elemente iz vašeg organizma koji su se godinama koje se zbog nezdravog života nagomilavali.

 • Energičnije ćete se osjećati

Kada izbacite kilograma nakupljenih fekalija iz vašeg organizma, osjećat ćete se enegričnije i lakše.

 • Riješiti ćete i druge zdravstvene probleme

Prvi korak u liječenju bilo koje bolesti je čišćenje crijeva. Studije pokazuju da 80% bolesti je između ostalog uzrokovano zapušenim debelim crijevom.

Ako odma sada naručite dobijate:


Formula Crijeva #1 

U pakovanju dolazi

Biljna formula za poboljšanje rada crijeva

Snažno potiče redovno i potpuno pražnjenje crijeva

 • Najbolji čistač crijeva na planeti
 • Stimulira i jača mišićne pokrete crijeva
 • Očistite i detoksicirajte Vaše tijelo od nakupljenog otpada
 • SastojciAloja list,Đumbir rizom,Krkavina kora,Češnjak češanj,Aleksandrijska sena mahuna i list, ljuta paprika  plod ,Mahonija rizom,

380KN 230KN

Testiraj 10 dana

Testiraj naš proizvod, i ako vam ne riješi problem zatvora, javi nam se u roku od 10 dana i dobijaš 100% povrat. Nemaš baš nikakav rizik, a zamisli koje sve benefite možeš dobiti ako kupiš i koje probleme možeš riješiti.

Često postavljena pitanja

Odma nakon 1-2 dana  korišćenja.

Da, naravno. Trebate da pijete najmanje 2l vode dnevno, da ste fizicki aktivni i da se zdravo hranite. Imate detaljno na našem blogu. Ali opet, preporučujemo vam da uzmete formulu Crijeva #2 koja izbacuje sve nakupljene fekalije iz crijeva.

Naš proizvod je 100% provjeren, a ako ne radi vraćamo vam sav novac, tako da kupujete bez brige.

Sa ovim 5 dnevnim programom čišćenja crijeva, trebali biste riješiti i mnoge druge probleme. Ako želite preparat za nešto specifično, tinkture za imunitet, za žuč, bubrege, jetru i ostale proizvode možete naći na našem webshopu.

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!---->