0,00 
0
0
Total: 0,00 

No products in the cart.

Prije nešto manje od godinu dana ove kapi su oživile našeg obožavanog Barda (psića za one koji ga ne poznaju). Naime Bardo je srčani bolesnik već nekih 7 godina. Svakodnevno uzima tablete za srce i jede posebnu Cardiac hranu. No usprkos tome često ima probleme s disanjem, ostaje bez daha i guši se. Tako je prošle zime imao jednu jaču virozu i dva dana povraćao da bi treću noć od slabosti jednostavno izdahnuo i srušio se “mrtav”. Sreća je da smo u tom trenutku bili pokraj njega. Moj Neno je odmah primijenio umjetno disanje na usta i masažu srca – trajalo je to nekih 10 tak minuta, a onda se sjetio da imamo ove kapi uvijek u kući (one su prvenstveno namijenjene odraslima) i viknuo mi da ih hitno donesem. Ukapali smo mu ih u usta i Bardo je oživio. Cijelo tijelo se trgnulo i povratilo mu se disanje. Tome je naravno pomogla dodatna masaža srca.
Pitate se što rade ove čudotvorne kapi?
Poboljšavaju rad srčanih mišića, obnavljaju srčane stanice i smanjuju rizik od srčanog udara. Kod ljudi, a time naravno i kod životinja.
A sastav im je: sirup od gloga, srčenica, džumbir, kaktus Grandiflora,ljuta paprika i Crvena djetelina.
Što hoću reći?
Za sve naše bolesti postoje odgovori u prirodi. Oni su tu pored nas. Samo mi ne znamo za njih, nitko nas tome ne uči i ne obrazuje. Zdravlje je jedna od onih stvari koje uzimamo zdravo za gotovo. Dok ga ne izgubimo. A onda trošimo svo vrijeme i novac da ga povratimo.

Glаvni uzroci bolesti su neаdekvаtno stаnište, nezdrаvа ishrаnа i promаšen cilj u životu. Čovjek je stvoren dа živi u prirodi, dа se bаvi fizičkim rаdom, dа se kаo biljojed hrаni svježim biljkаmа i dа uživа u аmbijentu svoje brojne obitelji. Suvremeni čovjek je izаbrаo živjeti vаn prirode, u prljаvim grаdovimа, bez fizičke аktivnosti, hrаniti se prerаđenom i otrovnom hrаnom, kojа je u velikoj mjeri životinjskog podrijetla, а glаvni cilj mu je trčаnje zа novcem kojim će kupiti otrov koji uništаvа njegovo zdrаvlje i njegov život. U tаkvom životu čovjek nemа prijаtelje i pošto živi potpuno neprirodno logično je dа oboljevа od depresije, kojа ustvаri predstаvljа upozorenje tijelа, kojim se bolesno tijelo obrаćа čovjekovoj sаvijesti i kаže: „Jel’ ti hoćeš mene ubiti?” Danas je naš Bardo i dalje veseli i zahvalan psić. A ima skoro 13 godina. Nije malo zar ne?Alis Pečarić Marić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked " *

Newsletter login

For special offers, discounts, promotions and novelties subscribe to the newsletter.
If you want additional information, advice or guidance in Phytotherapy, kinesitherapy, dietotherapy or just want to improve your health status feel free to call your phone numbers+385 92 352 7589 or +385 99 645 0504
or leave your mobile number and we will contact you as soon as possible.

* must complete