Britanska novinarka Sara Smith je odlučila piti tri litre vode na dan, te je dokazala da, osim što odlično utječe na zdravlje, ona utječe da izgledate mlađe i ljepše.
Četrdesetdvogodišnja reporterka Sara Smith je odlučila  uraditi neobičan eksperiment, te je u periodu od mjesec dana svakodnevno pila tri litra vode.
Na ovaj podvig se odlučila po savjetu liječnika.
S obzirom na to da je godinama imala problem sa migrenama i lošom probavom, na redovnoj kontroli, neurolog i nutricionist su je posavjetovali da počne  unositi više tekućine , kako bi poboljšala funkcije tijela.
Dva tjedna od početka eksperimenta, njeni kronični bolovi su prestali, a koža je postala daleko sjajnija i zategnutija.
Pored toga, na ovaj način, bez ikakve muke, izgubila je dva kilograma.
Sara kaže da se sada osjeća energičnije, zdravije i ljepše, a njeni prijatelji i muž ističu da izgleda deset godina mlađe.
“Što god da se desi, nastavit ću piti tri litre vode na dan. Savjetovala bih svaku ženu da uradi isto, a prije toga svakako da se konsultira s liječnikom”, rekla je ona.
Koje sve promjene je Sara doživjela u periodu od mjesec dana, prenosimo vam u nastavku:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

×

Institut za Detoksikaciju organizma

×

Newsletter prijava

Za posebne ponude, popuste, akcije i novitete pretplatite se na newsletter.
Ako želite dodatne informacije, savjet ili vodstvo u fitoterapiji, kineziterapiji, dijetoterapiji ili želite samo unaprijediti svoj zdravstveni status budite slobodni nazvati na brojeve telefona +385 92 352 7589 ili +385 99 645 0504
ili ostavite svoj broj mobitela pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

* obavezno ispuniti
<!---->